Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Даниел Крейг за последно като Бонд в първия трейлър на "Смъртта може да почака"

Кадър от James Bond 007 / Youtube

Даниел Крейг ще се превъплъти за пети и последен път в ролята на Джеймс Бонд в 25-ия филм за британския таен агент, който носи заглавието "Смъртта може да почака", пише „Да Върдж“.

Първият трейлър за новото приключение на Бонд показва промените, настъпили в МИ6 и по света, след като в края на последния филм от поредицата "Спектър" агентът се оттегля от активната си служба. Ваканцията на 007 в Ямайка е прекъсната от неговия колега Феликс Лейтър (в ролята Джефри Райт), който го моли за помощ в откриването безследно изчезнал учен.

Партнирайки си с нов агент на МИ6, Бонд се завръща при старите си колеги, за да се изправи пред нов враг, какъвто светът не е виждал досега. В ролята на злодея Сафин влиза Рами Малек, известен с превъплъщението си в образа на легендарния вокал на "Куин" Фреди Меркюри във филма "Бохемска рапсодия", за което получава награда "Оскар".

Той обаче не е единствения злодей, който виждаме в трейлъра. Във филма участва и Кристоф Валц, който отново ще влезе в ролята на Ернст Блофелд. Сред другите добре познати лица от поредицата са тези на Ралф Файнс, Наоми Харис, Бен Уишоу и Леа Сейду. Сред новите личат тези на Ана де Армас (Блейд Рънър 2049) и Лашана Линч, която влиза в ролята на агента на МИ6 Номи, спрягана за наследника на Бонд като 007.

"Смъртта може да почака" ще излезе по кината на 8 април 2020 г.

още от Екран