Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Крис Пайн е по следите на Черната Далия в "Аз съм нощта" (видео)

Дългоочакваният лимитиран драматичен сериал „Аз съм нощта“, вдъхновен от едно от най-кръвожадните убийства в историята, вече може да се гледа у нас в онлайн стрийминг платформата HBO GO.

Вдъхновен от истински събития, сериалът разказва историята на Фауна Ходел (Индия Ийсли) – тийнейджърка, изоставена от майка си като бебе и отраснала в Рино, Невада. Тя живее сравнително спокойно предвид мистерията на произхода си, докато един ден не открива нещо, което ще я накара да си зададе много въпроси.

Фауна тръгва по следите на миналото си и така се запознава с дискредитирания репортер (Крис Пайн), преследван от случай, който е отразявал. Двамата поемат по оскъдните следи от миналото на Фауна, които ги отвеждат до известния гинеколог от Лос Анджелис д-р Джордж Ходел (Джеферсън Мейс) – човек, свързан с една от най-порочните тайни на Холивуд и едно неразкрито убийство – това на Черната далия.

Филмът е режисиран от Пати Дженкинс („Жената-чудо“, „Чудовище“), а сценарият на дългоочакваната драма, вдъхновена от живота на Фауна Ходел, е на Сам Шеридан (автор на A Fighter's Heart, The Disaster Diaries).

В компанията на Крис Пайн се присъединяват младата Индия Айли („Подземен свят: Пробуждане“, „Тъмно огледало“) в ролята на Фауна Ходел, носителят на награда „Тони“ Джеферсън Мейс („Американците“, „Закон и ред: Специални разследвания“) в ролята на Джордж Ходел, Лейланд Орсър („Централа Берлин“) като Питър Съливан, Юл Васкез („Последният летящ флаг“) като Билис, Дилън Смит („Лабиринтът: Последният кандидат“, „Лимонада“) като Сеп, Голдън Брукс (Girlfriends) като Джими Лий, Джъстин Корнуел („Тренировъчен ден“, We Are Boats) като Терънс Шай, Джей Полсън („Момчетата от Медисън авеню“) като Оулс и Кони Нилсен като Корина Ходел.

Продуценти на сериала са Studio T, заедно с Пати Дженкинс, Майкъл Шугър („13 причини защо“, “Спотлайт”), Сам Шеридан и самият Крис Пайн. Карл Франклин („Къща от карти“, „Вътрешна сигурност“) и Виктория Махони („Нокти“) също участват в създаването на сериала, като всеки от тях режисира по един епизод.

Вижте официалния трейлър към "Аз съм нощта".

още по темата
още от Екран
26
Сряда
Февруари