нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Леонардо ди Каприо и Брад Пит за пръв път заедно във филм

Снимка: Guliver/ Getty Images

Холивудските актьори Леонардо ди Каприо и Брад Пит ще се снимат в новия филм на американския режисьор Куентин Тарантино, който ще излезе на екран през август 2019 г., съобщава „Холивуд рипортър“.

Според информацията на изданието лентата ще бъде озаглавена „Имало едно време в Холивуд“, а действието ще се развива в Лос Анджелис през 1969 г. Сюжетът ще разкрива историята на бивша звезда от телевизионните уестърни и неговия дубльор, които не могат да се приспособят към новия живот в променящата се с главоломна скорост „Фабрика за мечти“, разказва БГНЕС. Събитията следват успоредно жестоките убийства, направени в Калифорния през 60-те от комуната „Семейство Менсън“. 

Това ще е първият филм, в който двамата известни актьори, носители на „Оскар“, ще участват заедно, въпреки че и двамата са работили с Тарантино и преди.

"Много се радвам, че ще разкажа историята за Лос Анджелис и за онзи Холивуд, който вече не съществува", заяви Тарантино, който е живял в град почти през целия си живот. Режисьорът сподели още, че написването на сценария му е отнело 5 години.

„Имало едно време в Холивуд“ ще се появи в киносалоните на 9 август 2019 г. Датата съвпада с 50-та годишнина от деня на жестокото убийство в дома на режисьора Роман Полански, в което загива и бременната му съпруга - актрисата Шарън Тейт.

още от Екран