нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Нови кадри от "Имало едно време в Холивуд" на Тарантино

Вероятно най-очакваният филм на Тарантино "Имало едно време в Холивуд", който предстои да видим това лято, е обгърнат и от най-голяма мистерия. Освен че чакахме дълго време, за да разберем, как изобщо ще се казва най-новият проект на неподражаемия режисьор, сега се налага да гадаем с месеци, докато научим някое ново име или друг слух покрай снимките.

До момента не е пуснат и никакъв тийзър от първия филм на режисьора, създаван по действителни събития. За сметка на това обаче Sony реши да представи отново няколко нови снимки, които загатват за характера на сюжета. В тях виждаме сцени главните герои във филма Леонардо ди Каприо и Брад Пит като застаряващата екшън звезда Рик Далтън и неговия дубльор и приятел Клиф Бут, както и кадри с Марго Роби като актрисата и съпруга на Полански, Шарън Тейт. 

Няма да се повтаряме и да напомняме историята зад сценария. Ще споменем единствено, че освен Ди Каприо, Пит, Пачино и Роби, във филма взимат участие още Брус Дърн, Кърт Ръсел, Тим Рот, Майкъл Медсън, Деймиън Люис, Дакота Фанинг, Клифтън Колинс-младши, Тимъти Олифант, Емил Хърш, Люк Пери, Зоуи Бел, Никълъс Хамънд, Кийт Джеферсън и др.

Представяме ви най-новите снимки от "Имало едно време в Холивуд", които Sony представи, чрез списание Vanity Fair и тръпнем в очакване за първото видео към деветия филм на култовия режисьор Куентин Тарантино.

още по темата
още от Екран