нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

С нов треньор и нов регламент "Гласът на България" отново в ефир от

Най-гледаното музикално риалити у нас „Гласът на България“ стартира в ефира на bTV с нов сезон на 24 февруари. Всяка неделя в 20 часа феновете ще имат възможност да следят отблизо новите попълнения от таланти, които се борят за титлата, вълнуващите им лични истории и оспорваната битка между треньорите. Пътя на певците и треньорския състав към победата ще проследят и звездните водещи – хип-хоп дуото Pavell & Venci Venc’.

В новия сезон на световния музикален формат конкуренцията и сред треньорите ще бъде още по-оспорвана със свежо попълнение в звездния отбор на наставниците – една от най-успешните и награждавани поп изпълнителки у нас Михаела Филева, която има опит и в оценяването на таланти. Тя се включва в битката за победата, която през последните два сезона грабва Иван Лечев. Новият регламент и допълнителните елементи във всеки един етап от надпреварата още повече ще нажежат страстите както сред треньорите, така и сред участниците в надпреварата им за 50 000 лева и титлата „глас на България“.

По време на кастингите на тъмно, в допълнение към добре познатия червен бутон, пред Камелия, Михаела, Графа и Иван Лечев ще бъдат разположени и допълнителни блок бутони, на които ще са изписани имената на другите треньори. С новите бутони всеки от треньорите ще има възможност един път да блокира колегите си и така да ги лиши от възможността да спечелят желан участник за отбора си.

Битката за таланти ще бъде още по-ожесточена и във втория етап от шоуто - вокалните двубои, когато четиримата треньори вече ще имат право само на една кражба на участник от друг отбор. Шоуто ще изненадва и с още нови етапи в състезанието, сред които т. нар. „нокаути“ - те ще позволят на треньорите да изберат тримата най-добри участници, с които да влязат във финалната битка за голямата награда на концертите на живо. 

още от Екран