Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Спряха снимките на „Мисията невъзможна 7“ в Италия заради коронавируса

Снимка: Getty Images

„Парамаунт пикчърс“ отложи снимките на филма „Мисията невъзможна 7“ в Италия заради нарастващата заплаха от новия коронавирус. Снимките на новия филм от поредицата трябваше да започнат във Венеция вчера, но в неделя там беше прекратен карнавалът. Причината - тестовете за новия коронавирус COVID-19 са положителни на повече от 200 души в Италия, което е най-големият брой на заразени извън Азия.

В съобщението си киностудиата „Парамаунт пикчърс“ се позовават на забраната за събиране на хора на обществени места в Венеция, обяснявайки че отлагат снимките от загриженост за актьорите и персонала. По време на паузата ангажираните за продукцията могат да се върнат по домовете си. От киностудиата не уточняват кога снимките ще бъдат подновени.  Филмът трябваше да излезе през юли догодина, но не се знае дали паузата при снимките ще промени тази дата, пише news.sky.com

Вчера „Парамаунт пикчърс“ отложи пускането на „Соник: Филмът“ по екраните в Китай, планирано за този петък. Кината в Китай не работят заради опасността от коронавируса, а това е вторият най-голям пазар на филми в света. Миналата седмица беше отложена и премиерата в Пекин на новия филм за Джеймс Бонд „Смъртта може да почака“. Във Великобритания тя ще бъде на 2 април, а в Северна Америка - на 10 април.

 

още по темата
още от Екран