Събития

Първи форум - Отговорни производители
icon
17 април 2019 г.
icon
13:00 ч.
icon
Гранд Хотел София
icon
Без регистрация
Достъпът на лица под 18 г. е позволен.
icon
Безплатно
icon
Присъствено

Първи форум - Отговорни производители

...

ЗА СЪБИТИЕТО

Безопасни, екологични, здравословни – това са трите най-важни изисквания, които формират модерната дефиниция за отговорното производство и предлагане на храни и напитки. Потребителите са все по-информирани и взискателни и диктуват трансформациите на индустриите в тази област, които поемат големия ангажимент не само да следват и надграждат високите стандарти за качество и безопасност, но и да го правят балансирано, с отношение към природата и мисъл за бъдещето.

Форумът ще обедини производители и търговци на храни, представители на браншови организации, водещи научни експерти, както и представители на потребителите, които ще идентифицират ключовите действия и стратегии за справяне с настоящите и бъдещите предизвикателства пред качеството и безопасността на храните.

ЩЕ БЪДАТ КОМЕНТИРАНИ СЛЕДНИТЕ ТЕМИ

Истини и митове за качеството на нашите храни и напитки
Кои практики подкопават авторитета на местните производители и търговци и кои са успешните модели на противодействие и реабилитиране на репутацията

Добрите стандарти за безопасност, здравословност и екологичност
Какво гарантира спазването на сертификата «Утвърден стандарт» за всички родни марки, които го използват

От фермата до масата - политики за контрол
Кои са добрите практики, които да се превърнат в регулации от ново поколение

Продуктови иновации
Как компаниите инвестират в нови разработки, за да отговорят на изискванията на потребителите за по-голяма безопасност, устойчиви и щадящи природата решения и пълноценен живот

Бъдещето на храната - какво ще ядем през 2030 г.
Трансформация към персонализирано хранене и прекодиране на рецептите по формулата «храната като лекарство»

Програма
13:00 - 13:30

Регистрация и кафе за добре дошли

13:30 - 13:35

Откриване – Венцислав Савов, редактор на списание „Мениджър“

13:35 - 16:00

Дискусия и презентация по темите:

Истини и митове за качеството на нашите храни и напитки

Добрите стандарти за безопасност, здравословност и екологичност

От фермата до масата - политики за контрол

Когато качеството и иновациите са мисия

Храните през 2030 за устойчива биоикономика

16:00 - 16:10

Специална презентация Кухня Милениум на Шеф Жоро Иванов, главен готвач на „Гранд Хотел София“

16:10 - 17:00

Коктейл и време за размяна на контакти

МЕДИЯ
Присъстващи

Alexander Maslenko

CEO, Honey Dynasty Ukraine,

Hristo Charkov

GM, GrECo JLT,

Hristo Hristov

изследовател, БАН - ИИНЧ,

Polina Terziyska

Managing Partner , Terziyska & Partners Law Firm,

Rayna Mladenova

Sales Consultant, Adecco Bulgaria,

Roumen Galabinov

CEO, Euroamerican,

Temelko Dechev

CEO , ExpandX Marketing & Web,

Zoya Vassileva

CEO, Mattig-Levercom MP,

Албена Георгиева

Управител, Киви БГ ЕООД,

Анелия Горгорова

CEO, Казус Футура ,

Атанас Ангелов

Управител, Юрофинс ХОС Тестинг България ЕООД,

Биляна Манолова

Зам.Председател, Българо-Испанска Търговска Камара,

Божидар Л. Алексиев

председател, Фондация "199",

Велко Младенов

Собственик, Производител БГ,

Вероника Немска

асистент доктор, ХТМУ-София,

Веселка Дулева

Проф. Началник Отдел Храни и хранене, Национален център по обществено здраве и анализи,

Виолета Чалъкова

Управител, Производител БГ,

Виолета Георгиева

председател, Кооперация Хранително-вкусова промишленостХВП,

Вихра Андонова

Председател на УС, Фондация Евро-перспективи,

Владислав Георгиев

Managing Partner, Ремарк Консултинг,

Вяра Ганчева

Гл ас д-р, БАН, ИИОЗ,

Георги Божилов

Business Development Manager, NATUR'INOV,

Георги Пейчев

Country Manager Balkans, UPM Raflatac,

Георги Руйчев

Изпълнителен директор, Български форум на бизнес лидерите,

Д-р Нелия Микушинска

държавен експерт, Министерство на здравеопазването,

Даниела Данчева-Райчева

Експерт проекти, Фондация Евро-перспективи,

Деан Курдов

Управител, Курдов Груп ЕООД,

Джемиле Мисиркова

Мениджър , Димерза ЕООД,

Диана Блажева

Търговски Директор, "БОБАЛ-Бояджиев" ООД,

Диана Пазаитова

Управляващ съдружник, Fama Consulting,

Евгения Николова

Мениджър, Производител БГ,

Екатерина Димитрова

ръководител отдел Брандинг, Метро Кеш енд Кери българия,

Елена Данчева

консултант, DL-GROUP,

Жени Павлова

ПР, Храни и напитки България,

Ирена Ангелова

Co-Founder, Асоциация Цьолиакия България” Живот без глутен”,

Ирена Ивванова

автор, "Tell My Story",

Ирина Йовчева

гл. асистент, Колеж по МТМ,

Йоанна Георгиева

координатор, проект "Обединена Европа и нейното културно наследство",

Йордан Стоянов

Sales manager, bERS Logistics Ltd.,

Кирил Петков

Изпълнителен директор, Петков,

МИХАЕЛА ДЖЕЛАЛИЕВА

Co-founder, АСОЦИАЦИЯ ЦЬОЛИАКИЯ БЪЛГАРИЯ " ЖИВОТ БЕЗ ГЛУТЕН",

Миглена Копринарова-Ангелова

Ръководител лаборатория, гл. ас., Юрофинс ХОС Тестинг България, ИМБ БАН,

Михаил Михайлов

Управител, Михайлов Консулт,

Нанко Колев

Key Account Manager CEE, Natural&Fine; Food Europe ,

Николай Генов

Председател, Кооперация Хранкооп - София,

Николай Николов

Business Development Manager, bERS Logistics Ltd.,

Огнян Бекяров

Managing Partner, Ремарк Консултинг,

Петко Делибеев

гл. редактор, Сп. ХВП,

Петко Иванов

Маркетинг и реклама, Доверие-обединен холдинг АД,

Пламен Ангелов

Управител, Вини Сливен ООД,

Радостина Попова

Управител, Сдружение Зорница,

Светла Данова

Р-л лаборатория , Институт по микробиология,

Светлана Йорданова

Заместник-министър, Министерство на здравеопазването,

Сотир Немов

СЕО, Си7 ЕООД,

Станислав Атанасов

управител, Вивета ООД,

Стела Георгиева

Бизнес развитие, EY Bulgaria,

Стоян Стоянов

PR Директор, Комуникационна агенция PRoWay,

Стоян Стоянов

Старши консултант продажби, ИКАП България ЕАД,

Таня ИВАНОВА

Управител, Медикълтайм ЕООД ,

Таня Китик

Мениджър, 7 С Груп ЕООД,

Тина Велинова

Корпоративни продажби , КИА Моторс България София ,

Христо Христов

изследовател, БАН - ИИНЧ,

Цветелина Ангелова

гл. ас. д-р, ХТМУ-София,

елена цветанова

управител, Районна Ветеринарна Станция,