Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Visa Premium е важна за Морган Фрийман

110

Снимка: Guliver/ Getty Images

Visa знае как да се погрижи за своите Premium картодържатели в България с цяла колекция от неустоими предложения. Картите Visa Premium допълват престижа и самочувствието, които всеки картодържател заслужава, а с тяхната употреба пазаруването се превръща в истинско удоволствие. Самият Морган Фрийман разпознава предимствата на Premium платформата на Visa и участва в най-новото видео на компанията.

Visa Premium означава класа и висок социален статус. Всяка карта Visa Gold, Platinum или Infinite е гаранция за първокласно обслужване и специално отношение в цял свят. С тях можете да ползвате изключителни привилегии и отстъпки навсякъде по света, защото екипът на Visa работи неуморно, за да осигури висок стандарт и ниво на обслужване за своите Premium картодържатели.

„Да си част от Premium платформата на Visa означава да имаш привилегии, да познаеш лукса, да се докоснеш до истинското VIP преживяване. Платформата се разширява, предлага все повече оферти за картодържателите, а от скоро и за бизнеса и с това дава абсолютна добавена стойност за всеки притежател на Premium карта Visa. Радваме се, че интересът и включването към платформата също се увеличават и все повече хора могат да се похвалят с присъединяването си към Visa Premium“, споделя Красимира Райчева, мениджър на Visa в България.

Притежанието на Visa Gold, Platinum и Infinite е отличителен белег за стил, класа и изтънчен вкус. Това е не просто карта – това е начин на живот с много лукс. Visa Premium продуктите се приемат навсякъде по света и предоставят персонално обслужване, за да осигурят незабравими преживявания. Картите Visa Premium предоставят на своите притежатели уникални предимства и допълнителни привилегии за несравнимо изживяване – например резервация за нощувка на възможно най-добрата цена, късно освобождаване на стаята и безплатна континентална закуска – и гарантират истински VIP престой.

На официалния сайт на Visa в България www.visabg.com ще намерите винаги актуална информация за специалните изненади, привилегии и ексклузивни предложения, достъпни за притежателите на карти Visa Gold, Platinum и Infinite. Те са гаранция за Premium преживявания в страната и чужбина.

още от Финанси
23
Събота
Март