Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Фотогалерия: Новата „Мис Вселена“

Южноафриканката Зозибини Тунзи бе провъзгласена за „Мис Вселена“ 2019 на специална церемония в американския град Атланта. Миналогодишната победителка, Катриона Грей от Филипините, короняса новата избраничка.

Тунзи успя да се пребори с другите 89 претендентки за титлата на кралица на красотата, с подгласнички Мис Мексико и Мис Пуерто Рико. Тя впечатли журито с представянето си в традиционните дефилета по бански и вечерна рокля, както и с отговорите на въпросите, свързани със социални проблеми. Мисията, която е избрала да следва, перфектно се вписва и в тазгодишната тема на конкурса, „Уверено красиви“.

26-годишната Мис Вселена е пиар специалист и активист за равноправието между половете и естествената красота на жените. „Израснах в свят, където жените, които изглеждат като мен – с моя цвят кожа и моя вид коса – никога не са определяни като красиви. Мисля, че е време това да спре днес.“, сподели от сцената на състезанието Тунзи.

И тази година водещ на шоуто беше Стив Харви. Той отново направи гаф, като обърка Мис Малайзия с Мис Филипини.

И България имаше свой представител на събитието – Лора Асенова от Бяла Слатина, която през септември бе обявена за „Мис България Вселена“ 2019.

Вижте сега вълнуващи моменти от конкурса!

още от Фотогалерия