Затвори

Годишен бизнес хороскоп: Рак, Лъв, Дева

Снимка: Shutterstock

Най-важните етапи при вас ще са свързани с трансформациите, които ще поднесат двойките затъмнения. Те се разигравят на територията на зодиакалните двойки Лъв/Водолей, наред с двойката с Рак/Козирог.

Представителите на Рак и Лъв, които са сред тази група зодиакални знаци, трябва да са особено внивателни по отношение на парите си през февруари и юли/август.

Те ще трябва да се борят за тях.

Рак – Чудесно време за нововъведения, за отприщване на инициативата и за прояви на здравия разум във всички сфери от делничното. Родените през юни ще се сблъскат челно с необходимостта да поемат отговорност или да имат отговорно поведение. Няма да им е леко и на останалите, които ще трябва да избират между собственото спокойствие и колективистичния дух. Нищо чудно, дотолкова да се вторачат в себе си, че чак да забравят, че нищо прекалено не е здравословно. Февруари и юли са вашите едновременно силни и сложни месеци. Съсредоточете си.

Лъв – Бавноподвижните планети на небосклона привличат нарочно вашето внимание, но го правят без демонстративност. Но на моменти могат да ви провокират, да ви подведат. Ако се подлъжете и решите, че ви се позволява желаното, както и да сте активни, инициативни и доминиращи, то много бързо ще стигнете до заключението, че сте се объркали. Още през края на януари се появяват първите трудности, последица от неправилен избор на поведенческа линия: а именно, разрив между партньори в деловата сфера.

Дева – Притеснени сте. Чувствате се под обстрел, наясно сте, че личността ви привлича силно вниманието на останалите, но не разбирате как това се случва, под каква форма ще премине и каква е причината. Небесните аспекти ще ви пресират да вземате решения точно тогава, когато е редно да се въздържате. Това време е март и август 2018. След септември възвръщате самочувствието си, благодарение на случайни, нетърсени успехи и вероятно, поради намесата на шанса в живота ви. Не се страхувайте да приемате предложения.

Даниела Евстатиета, дипломиран астролог

Очаквайте утре годишния бизнес хороскоп за Везни, Скорпион, Стрелец

Коментари
Последни
Най-четени
Вчера
Job Мениджър:
Алианс за младежта

Алианс за младежта

Мениджър - Списанието

Advertorial

Йордан Узунов е директор производствена дирекция в СТЕМО. Магистър по компютърни системи и технологии от Техническия университет - Варна. Сертифициран ИT одитор от международната неправителствена организация ISACA - Асоциация за одит и контрол на информационни системи.

Милена Драгийска е главен изпълнителен директор на "Лидл България"

Цитат на деня
Виц на деня
Валутен калкулатор

Валутен курс за 18.07.2018 г.

от валута
към валута
количество
Крайна сума:
Фиксинг на БНБ

Фиксинг на БНБ за 18.07.2018 г.

Валута
За единици валута
Лева (BGN)
Обратен курс за 1 лев
CHF
1
1.68446
0.593662
CNY
10
2.50612
3.99023
EUR
1
1.95583
0.511292
GBP
1
2.19465
0.455654
RUB
100
2.66801
37.4811
USD
1
1.68446
0.593662