Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Годишен хороскоп: Какво вещаят звездите за 2019 г.

Снимка: Shutterstock

Каква ще бъде 2019 година? „Добра“ или „Лоша“ ?

Отговорите на тези въпроси са относителни.

Всяка промяна или преживяване ни носят движение напред и ни помагат в нашето развитие.

Важно е вътрешното ни възприятие към случващото се с нас, ценностите ни, мирогледа ни, вътрешното ни усещане за щастие.

Новата 2019 г. за много от нас ще бъде изключително успешна и щастлива година, а за други ще бъде трамплин към успеха в следващите години.

Кое е най-важното за всеки астрологичен знак(зодия) през 2019г.?

ОВЕН

Годината ще бъде бурна, динамична и наситена с много събития, но на вас така ви харесва да живеете живота. Най-важните теми за вас ще бъдат свързани с кариерното ви развитие, за някои това може да бъде  промяна в основната дейност най-вече ако сегашното положение не ви удовлетворява, но ако сте избрали посоката си в тази сфера, запазете и съхранете съществуващото положение, дайте му стабилна основа, а положителните резултати няма да закъснеят. Бъдете активни и смело управлявайте живота си, не забравяйте, че вие сте водачите на зодиака, вие сте откриватели и пионери. Доверете се на интуицията си, поставете си правилните цели и смело действайте, но нека рисковете да са премерени. Бързайте бавно, не изразходвайте енергията си неконтролируемо, необходима ще ви бъде за дълго време. Това е годината, в която мнозина ще променят мирогледа си за живота, а за други е свързана с много пътешествия или промяна в образованието.

Бъдете предпазливи с вашите финанси, преценявайте финансовите рискове, а гениални идеи могат да бъдат източник на нови и неочаквани доходи.

Действайте!

ТЕЛЕЦ

Ексклузивна година ви очаква, мили телци. Няма да ви е скучно през годината  ще има много вълнения, радостни или неочаквани, които ще ви накарат да промените основната си посока. Това е годината на неочакваните възможности, но понякога те са свързани с разрушения в стабилните структури. Бъдете смели, вие имате необходимите качества да се справите. Старайте се да пазите спокойствие на духа и да избягвате силните нервни напрежения, които ще ви карат да излизате от зоната си на комфорт. Търсете положителното в промяната. Що се отнася до финансовата стабилност, то тук ще се радвате на допълнителни награди, които ще дойдат от страна на вашите партньори. Ще се движите в синхрон с енергията, която определят звездите ако се насочите към придобиване на нови знания и обучения, които ще променят подхода ви в комуникацията и вашата мисловна дейност, а това ще внесе промяна в отношението ви към живота. През тази година отворете вратата на истината, която ще ви дари с нови приятели, нова среда, нови възможности.

Ключът за вас е: истина в комуникацията!

БЛИЗНАЦИ

Няма да ви бъде скучно и през тази година, но на вас  промяната ви харесва. Късметът ви  е свързан с полагане на повече усилие от ваша страна. За някои  това е годината, в която ще срещнат своята сродна душа, а за други - нови бизнес партньори, с които в следващите години заедно ще постигате финансов успех.  Бъдете отговорни към партньорите си, научете се да се доверявате.  2019 ще ви накара да промените ценностната си система и да постигнете баланс и равновесие между вашите приоритети и тези на партньора, а ако успеете да изградите здрава основа, то тя ще бъде трамплин в живота ви за дълъг период от време. Това е годината, в която ще преоткриете ваши таланти, а това ще ви донесе популярност и медиен успех.

Бъдете забавни, бъдете себе си и използвайте дар словото, с което сте надарени!

още от Хороскоп