Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Хороскоп 2020: Годината за всеки знак

Shutterstock

Каква ще бъде годината, която идва? Астрологията е точна наука и прави своите предсказания в зависимост от разположението на планетите през годината. Всяка планета има различни нива на проявление в живота на различните личности.

Основни фактори, които ще определят посоката през 2020г.:

Силното  присъствие на планети в знака Козирог ще определят основната линия през годината. Козирогът е  знак на отговорностите, кармата, постиженията, дългът, работата и кариерното развитие. Това е годината, в която всеки един може да постигне успех в личния си живот в една или друга тема ако положи усилия, постоянство и търпение. Това е годината на поставянето на ново начало.

Юпитер, планетата на късмета, изобилието, щастието е в знака Козирог, което е знак, че ще бъдем щастливи ако положим усилия. Въпреки, че Юпитер е планетата на разширението, Козирогът е строг, но справедлив  - влиянието му следнва принципа „ На всекиго според заслуженото.“

Управителят на Козирог, планетата Сатурн продължава своето движение през собствения си знак на управление - Козирог. Това е силен подчертаващ фактор, че успехът ни в материален аспект ще зависи от качествата на характера, в основата на които стои отговорността и търпението.  

Плутон в Козирог ще постави акцент върху необходимостта от трансформация на старите модели, които владеят живота ни.

2020 е година, която ще ни предостави необикновени възможности: тя е високосна; в числото на годината  два пъти се повтаря 20 или 2 - емоционална, пасивна, партньорска, споделена, силна необходимост от стабилност и сигурност.

2020 е една необиконовена година, в която  ще се смесят стари и нови модели. Завършва един цикъл и започва нов. Силна и основополагаща година, а кой знае, може би с нея ще поставим началото на Ерата на Водолея. Всичко това зависи от общата енергия, която всички заедно можем да създадем. Това ще бъде лесен процес, ако всеки насочи фокуса към поемането на личната отговорност да бъде малко по-добър, отколкото е бил вчера.

ОВЕН

Девиз: Аз мога!

Цялата съвкупност от силните за годината планети, които са в знака Козирог се намират във вашия дом на постиженията, кариерното и социално развитие. Вие сте водачите, лидерите на зодиака. Това е годината, в която можете да се превърнете в лидери на собствения си живот, да достигнете до най-високата точка в своето развитие. Какво зависи от вас? През изминалата година имахте възможността да определите целите си за един по-дълъг период от време. През тази година можете да ги реализирате, но това ще стане чрез преодоляване на препятствия, важно е да знаете посоката и да не се отказвате. Ще се наложи да коригирате черти в характера си като липса на търпение и дисциплина. Ако положите малко повече старание в тази посока, ще постигнете резултата, който искате. През тази година използвайте опита, който имате, бъдете умерени и практични, не бързайте и избягвайте рисковете. Всичко, което правите, нека да има стабилна основа. Това е годината, в която можете да откриете своята мисия или призвание.

ТЕЛЕЦ

Девиз: Аз имам!

Да, наистина през тази година може да имате това, което е важно и значимо за вас. Изминалата година беше динамична за родените в първите дни на знака. Това доведе до съществени промени в живота ви. Уран, планетата свързана с промените е във вашия знак. През тази година ще се наложи да следвате вътрешните инстинкти и да им се доверите за посоката. Търсенето на смисъла на живота, истината и промяна в идеалите, ще доведат до пренареждане на приоритетите ви. Това е годината, в която е необходимо да си поставите целите за един по-дълъг период от време. Събитията, които ще се случат  при мнозина, ще внесат промяна в мирогледа, а за други годината е свързана с много пътешествия или промяна в образованието. Движещите сили във вас ще бъдат разнопосочни: силно желание за промяна ще се бори със силно желание за запазване на съществуващото. Бъдете мъдри, поемайте разумни рискове. Планетите в Козирог ще ви помогнат да бъдете практични и усърдни за постигането на желаните резултати. От средата на годината ще започне промяна в кариерното ви развитие, основната ви дейност се нуждае от преструктуриране или това е възможност за промяна на попрището, призванието. Трайни резултати или яснота  относно това как, накъде и по какъв начин да стане това, ще имате към края на годината.

БЛИЗНАЦИ

Девиз: Аз мисля!

Динамична ще бъде годината за вас, но тъй като сте въздушен знак, всяка  промяна може да бъде източник на нови идеи, вдъхновение, нова посока. До голяма степен тази година е продължение на процесите, които се задвижиха през миналата година. За едни основната посока ще бъде свързана с личностно развитие и получаване на нови знания, довършване на образование или нова посока свързана с чужбина, изучаване на чужди култури, пътешествия и разширяване на вътрешния кръгозор. Тенденцията в тази посока ще се разширява и през 2021г. За други представители на знака, тези, които създадоха нови партньорски отношения през 2019 г. новата година ще носи основно развитие на партньорствата. Юпитер ще ви подкрепи щедро, от вашите партньори може да очаквате подкрепа, както морална, така и финансова. Сатурн и Плутон също продължават своя транзит през сложния и изпълнен с мистика осми дом, дом на трансформацията, сексуалността, страховете, парите и подкрепата, партньорските отношения, но в тяхната дълбочина. Събитията през година ще задвижат межахизъма на трансформация на всички стари и ограничаващи ви модели на поведение и мисли. Бъдете креативни, взаимодействайте и създавайте живота си. Това е годината, в която вие с вашето слово можете да окажете съществено влияние в живота на другите, вашите близки, групи и общества.

още от Хороскоп