Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Седмичен хорооскоп: Звездите за бизнеса от 4 до 10 март

Снимка: Shuterstock

Новолуние в знака Риби и ретрограден Меркурий - тези две събития ще определят основната линия през седмицата. Меркурий, планетата на менталните процеси, ума, търговията, договорите, информацията преминава в ретроградно движение от 5 до 30 март.

Когато Меркурий е ретрограден периодът е неефективен за:

*започване на нова работа

*стартиране на нови проекти

*подписване на договори

*регистриране на фирми

*важни бизнес комуникации и преговори

*покупка на автомобил

*покупки на скъпа техника и компютри

Но този период има и своята положителна страна, може да срещнете стар познат, съученик, приятел, чиито контакти сте изгубили.

Периодът е ефективен за:

*доизясняване на вашите идеи и получаване на нова информация свързана с тях

*вътрешен размисъл и пренареждане на мислите

*избистряне на идеите

*довършване на стари проекти и програми

*духовни осъзнавания и развитие

Новолуние в знака Риби е на 6 март. Обикновено след Новолуние стартираме нови проекти, започваме активна дейност, но при ретрограден Меркурий този процес  се отлага. Силното присъствие на знака Риби в този период увеличава интуицията, прави ни по-състрадателни и  жертвоготовни. Ставаме интровертни и мечтателни в очакване на пролетта. Сега се събират сили за започване на нов астрологичен цикъл, който започва с влизането на  Слънцето в знака Овен на 21-ви март. Овен е знак на действието и лидерството, новото позитивно начало.

Но, дотогава следва период на подготовка.

ОВЕН

През тази седмица животът ви ще тече според зададената посока. Не ви се препоръчва започване на нови дейности, освен ако вашият рожден Меркурий не е ретрограден. Това е прекрасен период за изчистване и довършване на стари проекти и задължения. Време за размисъл и изясняване на посоката след 21 март, когато Слъцето ще премине във вашия зодиакален знак, Овен. Седмицата ще ви поднесе изненади под формата на неочаквана новина, ново запознанство или реализиране на ваша мечта. А някои от вас може да се радват на заслужена почивка до далечна дестинация. Все пак не изпускайте от фокус основните си цели. Периодът е подходящ за ориентиране и насока към нови източници на доходи.

ТЕЛЕЦ

Вие най-осезаемо от всички знаци, ще усетите сложността, но и възможностите на периода. Това е седмицата, в която Уран преминава в знака Телец, от тук започват големите промени, които ще засегнат преди всичко визията ви за вашия живот оттук нататък. Задачи от минали периоди ще ангажират вниманието ви и ще изискват да вложите енергия в тях. Седмицата е подходяща за равносметка, а така също за получаване  на важна информация, която ще се отрази на отношенията ви, лични и делови.  Но все пак основен фокус през седмицата е бъдещото ви развитие, реализиране на мечта, изненада, която най-малко сте очаквали. Това е период на пробуждане и на усещане за освободеност. Ако сте  родени с ретрограден Меркурий през тази седмица можете да предприемете конкретни действия, но ако не сте, трябва да изчакате.

БЛИЗНАЦИ

Основен фокус през тази седмица ще бъдат  вашето положение в колектив, обществен статус, кариерното ви развитие. Бъдете внимателни и не бързайте с решенията. Обстановката изисква доизясняване на основните ви идеи, свързани с бъдещето ви развитие. До голяма степен ситуацията около вас зависи от външни обстоятелства. Вашата адаптивност ще ви помогне да се насочите към нови възможности, които могат да станат реалност през месец април. За да има равновесие, ще се наложи да приключите с нещата, които вече не ви служат - това може да са хора, проекти или дейности. Подкрепата на влиятелна личност или добър съвет, даден ви от приятел могат да ви бъдат от помощ в тази сложен момент. Избягвайте натоварванията, както физически така и психически.

още по темата
още от Хороскоп