Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса 7-ми до 14-ти януари

Снимка: Shutterstock

Събитията през новата седмица ще бъдат силно повлияни от Новолунието в Козирог, което беше на 6-ти януари. То беше придружено от частично Слънчево затъмнение. А затъмненията са едни от най-важните астрологични събития. Енергиите са много мощни и преценката е затруднена. В следващите няколко дни след затъмнението избягвайте взимане на важни решения, конфликти и агресивна среда.

Затъмнението ще постави начало, което ще окаже влияние и оцвети следващите 18,5 г., когато отново ще има такова затъмнение.

Слънчевото затъмнение слага край на един цикъл и подготвя новото начало на следващия цикъл.

Допълнително планетата на действието и активността Марс на 1-ви януари премина в своя собствен знак, Овен. Енергията се повишава, а заедно с нея се засилват желанията за действие и активност.

ОВЕН

Началото на седмицата поставя пред вас знак "Внимание!" Марс е вашият планетен управител, а преминаването му в знака Овен ще увеличи потока на енергия към вас. Желанието ви за действие се увеличава, но и търпението ви намалява. Контролирайте действията си, овладейте вашата импулсивност и избягвайте конфликтите най-вече на работното ви място. Изпълнете поетите ангажименти и довършете започнати проекти. Плановете ви, свързани с вашето бъдещо развитие все повече ви се изясняват. Ако имате шефове, проявете необходимото уважение към тях. За да овладеете агресивността си, насочете вниманието си към физическата си форма и кондиция. Периодът е подходящ за нов цикъл от физически упражнения или спортни занимания.

ТЕЛЕЦ

Възможно е да ви се иска да си удължите почивката, но периодът до Пълнолунието на 21-ви януари е изключително силен и продуктивен ще се отнася до професионалното ви развитие. Вашите проекти или посоката ви на развитие ще бъдат подкрепени от шефове, висшестоящи или покровители. За някои това е успешен период за повишаване на квалификацията, а за други служебни командировки зад граница. Расте тенденцията за подобряване на вашето финансово положение. Причина могат да бъдат подобрени бизнес взаимоотношенията, неочаквани парични постъпления от реализиране на ваша идея.

БЛИЗНАЦИ

Основна тенденция си остават взаимоотношенията ви лични и делови, стабилизиране на съществуващите или изграждане на нови по-престижни, които ще бъдат предпоставка за вашето благополучие за дълъг период от време, в личен или професионален аспект. Ще се наложи да правите компромиси, тъй като вашите желания и тези на партньорите ви могат да се разминават. Внимателно подбирайте партньорите си. Избягвайте конфликтите с ваши приятели или колеги, с които членувате в клубове или организации. Възможно е да се стигне до промяна на приятелския кръг или вашата среда. От друга страна за вас започва силен период в определяне на посоката на бъдещето ви развитие. Възможни са нови предложения и проекти, свързани с вашата дейност.

още от Хороскоп