Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 1 до 7 април

Снимка: Shutterstock

Започва нов месец, в който mриродата се обновява и събужда за живот, а заедно с неяq това обновление започва и в нас. Цветовете, багрите, красотата увеличават положителния ни заряд.

Седмицата е разделена на две части.

На 5-ти април в 11:50 ч. настъпва едно от най-силните Новолуния, в знака Овен. То ще постави началото на един активен период, в който имаме възможността да подредим живота си, работата си по нов начин.

Дните до 5-ти април са подходящи за приключване, довършване, изчистване и освобождаване от всичко, което е излишно, изживяло времето си, за да направим място за новото. Меркурий, който ни накара да преосмислим основни за нас ценности, вече е директен. Решенията, взети под влияние на интуицията или минал опит, са най-правилните.

В деня на Новолунието, когато двете Светила: Слънцето и Луната са в съвпад, в един знак и в един градус, се отделя огромно количество енергия. В рамките на осем часа, когато енергията е най-силна можете да напишете своите желания.

ОВЕН

Седмицата е подходяща да довършите започнати проекти, задачи, поети ангажименти най-вече в областта на основната ви дейност, кариерно поприще. Добре е да обърнете фокуса към себе си, да се свържете с тези качества във вас, които ще ви помогнат да определите целите си и бъдещата ви посока за развитие. Новолунието във вашия знак ще ви подкрепи в старта. Свържете се с качествата си на лидер, водач, пионер и откривател и поемете смело управлението на собствения си живот. Имате шанса да започнете нещо ново, съвсем различното от това, с което се занимавате до момента, а ако позициите ви са достатъчно утвърдени, започва период в който можете съществено да преструктурирате своята дейност. През седмицата е възможна приятна изненада от страна на ваш приятел, научаване на полезна информация, подкрепа на влиятелна личност или сбъдване на нещо желано или мечта да бъдат повод за добро настроение.

ТЕЛЕЦ

Седмица, в която нещата следват своя зададен ритъм. Основна си остава тематау свързана с постоянните ви партньори лични или делови и финансовата ви стабилност. В период сте за увеличване на приходи и постъпления чрез правилно направени инвестиции и подкрепящи партньорства. Засилва се тенденцията да рискувате, бъдете внимателни и избягвайте излишните инвестиции. Доверете се на интуицията си, на съвет от квалифицирано лице или влиятелна личност. Насочете вниманието си към разширяване на дейността, търсене на чуждестранни пазари, инвеститори, откриване на нови източници на доходи. През тази седмица може да разберете кои са истинските ви приятели и да се освободите от фалшиви приятелства и познанства. Промяна в основната ви среда, обаянието и влиянието ви се засилва. Новолунието ще ви помогне да осъществите една по-добра връзка със себе си, да осъзнаете от какво имате нужда на вътрешно ниво, а следващото Новолуние във вашия знак ще ви даде импулса за съществена промяна и взимане на важни решения.

БЛИЗНАЦИ

Със събуждането на Природата и вие се активирате за навлизането на нов свеж старт в живота ви. Още от началото на седмицата ще усетите силен импулс и желание за действие. Прилив на енергия и ентусиазъм! Марс, планетата на действието е във вашия собствен знак и ще остане в Близнаци до 16 май. Това прави периода изключително благоприятен да стартирате промяната, която желаете. Това, което започнете през месец април, ще има тенденция за развитие през следващите две години. Избягвайте импулсивно взетите решения, бъдете търпеливи и овладявайте разумно тази силна енергия. Можете да я канализирате чрез активна спортна дейност, физически занимания - всякакви усилия ще бъдат подкрепящи. Това е седмицата, в която можете да изчистите и да се освободите от всички ограничаващи ви мисли, за да изградите ясна визия за себе си и развитието си в бъдеще. Новолунието ще ви даде прекрасната възможност смело да отправите своите желания, свързани с реализиране на ваша мечта, утвърждаване в колектив, намиране на подходящ партньор, а това може да бъде и увеличаване на доходите от постоянната ви практика или дейност.

още по темата
още от Хороскоп