нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 1 до 7 март

shutterstock

Нов месец, нови възможности! Мнозина ще започнат да се „събуждат от дълбок сън“. Март обещава различни енергии и развитие. Седмицата е обещаваща, с преобладаване на положителни събития. Богат информационен поток, късмет и синхроничности, белязани от точния съвпад на планетата на късмета и разширението Юпитер с пратеника на боговете Меркурий. Щастливи „случайности“, разширяване на дейността, разгръщане на търговията, осъществяване на идеи. Отварят се възможности, свързани с пътувания зад граница, обучения и преподаване. Добър период за уреждане на бизнес сделки, водене на преговори, подписване на документи. В по-голяма степен през тази седмица положителните тенденции на аспекта ще усетят родените през втората декада представители на знаците: Овен, Близнаци, Везни, Стрелец, Водолей.

Слънцето  транзитира в последния зодиакален  знак Риби, символ на приключване и фнализиране на един годишен цикъл. Дните до 20-ти март, когато слънцето ще премине в първият – янски знак Овен, знак на лидерството и действията, са дни на развръзка на събития, окончателни резултати, но и наситени с много нови възможности и идеи.

Акцентът през седмицата е свързан с търсене на вярната посока, с избори, насочени към нещо ново и различно, но в същото време необходимост от стабилност, а в частност съсредоточаване върху материални приоритети. Обединяване на възможности с цел постигане на по-високи резултати.

Когато слънцето е в знака Риби, намалява нивото на физическа енергия, но то е компенсирано от увеличаването на психическата и това е по-ясно изразено при представителите на самите Риби. Това е времето на дълбоки вътрешни процеси, анализи, преосмисляне и най-вече осъществяване на полезната връзка с интуицията. Добре е човек да забави темпото,  да се потопява  по-често в дълбините на подсъзнанието, да се влее в енергийния поток и да плува в реката на живота без съпротива. Активират се скритите ресурси на колективното неосъзнато!

ОВЕН

Ентусиазъм не ви липсва. Енергията, която усещате и засилената активност, изразени от преминаването на планетния ви управител Марс в знака Близнаци ви дават чудесната възможност да подобрите основната си дейност, да направите промените, които сте намислили. Бъдете активни и взаимодействайте с другите, уловете новите възможности, представени чрез нови идеи или контакти, но избягвайте критичното и нетолерантно отношение. Укрепете връзките и контактите, които могат да ви бъдат полезни. През седмицата ще се активира тема, която от дълго време се нуждае от точни параметри и ясни отношения. Бъдете наясно какво искате, взаимодействието с другите, интуитивно взетите решения ще ви бъдат полезни. Бъдете предпазливи, възможни са подводни камъни и много илюзии, водете се основно от вашето вътрешно усещане, интуиция или следвайте вече определените цели. Ако не сте напълно сигурни или наясно с посоката изчакайте до преминаването на слънцето във вашият знак, т.е. след 20-ти март.

ТЕЛЕЦ

Периодът на промени и активна дейност при вас, продължава и през месец март. Обичайното ви ежедневие, но най-вече в областта на кариерното ви развитие, социална дейност е с повишена натовареност. През тази седмица вие определяте посоката на събитията, в какво да вложите енергията си и кое да оставите на заден план. Ако от дълго време искате да направите промени или подобрения в дейността си, доверете се на придобитата си опитност и на своята интуиция. Тази тенденция ще се запази през следващите седмици. Вашата лична инициатива или шансове, които ви се предоставят ще ви насочат към възможности, които ще окажат положително отражение върху развитието ви в бъдеще. Собствената ви себеоценка, ценности, убеждения се променят в съответствие с новата посока, която ще изберете. Положителната ви посока на движение изисква да вложите опита, които сте придобили, талантите си в изкачването по стълбицата на кариерното ви развитие.

БЛИЗНАЦИ

Акивни и дейни, енергични и ентусиазирани – Марс, планетата на действието през тази седмица ще премине във вашият знак. Той ще остане в него до 24-ти април. Навлизате в един от най-важните периоди през годината, когато вие самите чрез лична инициатива можете да повлияете в положителна посока на кариерата си или на социалното си развитие. Положителните резултати ще се повишат и вследствие на усилията, които сте положили в минал период. До 20-ти март периодът е изключително благоприятен за тези от вас, чиято основна дейност е свързана с изкуство, мода, дизайн, музика или дейности, свързани с обслужването. Сега е моментът да подобрите нарушени взаимоотношения с вашите шефове или колеги. Влиянието ви се увеличава, а нововъведенията във вашата дейност ще бъдат източник на допълнителни доходи.

още от Хороскоп