Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 10 до 16 юни

Снимка: Shutterstock

Юни месец е интересен със своите предложения. По един невероятен начин се преплитат мечти и реалност. Тази втора седмица от лунния месец е продължение на предходната.

Луната расте и се увеличава и в края на седмицата ще бъде в своя максимален размер чрез Пълнолунието. Всичко, което се започне на растяща Луна ще се увеличи. Ако все още не сте успели да стартирате своите проекти, то може да го направите през тази седмица.

Информационното поле е богато на идеи и предложения, но към информацията е необходимо да се подходи прецизно и внимателно да бъде проверена нейната достоверност. Възможни са измами и лъжи, човек лесно може да се подведе.

Основен фокус през тази седмица ще бъдат партньорските взаимоотношения лични и делови, търсенето на компромисни решения, създаването на хармонична среда, определяне на договорни отношения, финансови дела, данъци и кредити, бъдещи цели и въпроси свързани с образованието.

ОВЕН

Тези от вас, които са установили своите работни позиции, могат да насочат вниманието си към стабилизиране и подобряване на финасовото си положение. Информационният поток към вас е изключително богат - от нова инормация, до нови контакти. Преговаряйте за интересите си, провеждайте срещи, подписвайте договори, пътувайте. Ако владеете дар словото, успехът ви е сигурен. За други периодът изисква решаване на казуси свързани с партньорски отношения лични или делови. Едни взаимоотношения са на път да приключат, а други - в процес на изграждане. Част от вниманието ви ще бъде заето с решаване на семейни въпроси или ремонтни дейности. Периодът е благоприятен за покупка на автомобил, но шофирайте внимателно.

ТЕЛЕЦ

Седмицата е изпълнена с моменти на изненади, но не само тя ще бъде такава, а дори и през цялата година те няма да ви липсват. Телецът не обича риска, харесва установения начин на живот. Но за да стигнат до вас новите възможности е необходимо да се отворите към него. Настроени сте на романтична вълна, но и в нея ще успявате да мислите и работите върху финансовото си положение и неговото подобряване. Промяна в начина ви на мислене, нови контакти, обучения и нови знания ще ви подкрепят в тази посока. Седмицата ви предоставя успешни възможности, свързани със сключване на сделки, създаване на съдружия и партньорства. Бъдете дипломатични, активно заявете себе си във воденето на преговори, покажете качествата си и достойнствата, за да бъдете правилно оценени. Уловете мига!

БЛИЗНАЦИ

Венера, планетата на любовта, взаимоотношенията и парите вече е във вашия знак. Обаянието и социалната ви активност се увеличават. Юни месец носи богата палитра от възможности за вас, Близнаци и най-вече за юнските представители на знака. Фонът е странна смесица от реалност и илюзия. За да изберете вярната посока на движение, ще се наложи да използвате силните си страни. Не бъдете критични към себе си. Живейте леко и общувайте, не бъдете прекалено амбициозни и прекалено фокусирани. Успехът при вас зависи от това да направите правилен избор. Седмицата е благоприятна за творческите личности, собствениците на бизнес. Предстоят радостни изненади от страна на вашите деца и любими хора. А относно финансовото ви положение тук също е необходим баланс, избягвайте излишни разходи и необмислени покупки, насочете вниманието си към нови възможности и източници на доходи. Подредете живота си така, както ви харесва и се постарайте да го постигнете.

още по темата
още от Хороскоп