Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 10 до 17 декември

16492

Снимка: Shutterstock

Седмицата ще бъде повлияна от препозиционирането на Новолуние в знака на целите и постиженията Стрелец. Поставено е ново начало в областта на законите, договорните отношения, правните теми, философията, идеите за разширение и излизането извън познатите граници.

След дългия период на ретроградно движение на планетите, настъпва период на действие и активност.

Ако вече сте наясно какво искате да започнете, сега е времето за действие, но ако все още не сте напълно наясно, по-добре е да изчакате 8-ми януари 2019 г. Дотогава отношенията лични и делови са подложени на проверката на времето. Това, което е важно и ценно, ще оцелее и ще продължи да се развива през идващата година.

Продължава тенденцията за излизането наяве на скрити неща, тайни, преувеличения, заблуди и интриги, крайности в действията и неясноти.

ОВЕН

Ако сте наясно с това, което искате да започнете, то сега можете да стартирате новите си проекти и идеи. Увереността ви нараства, а заедно с нея и вашите амбиции. Ако досега сте срещали сериозни препятствия, то това е показателно,че трябва да смените посоката. Мнозина от вас ще се ориентират към нови хоризонти и излизане от познатите граници. Вашата обществена популярност се увеличава, служебните ви дела ще се канализират и структурират, но не без влиянието на кръг от ваши приятели или влиятелни личности. Все още съществува опасност от задкулисни действия и интриги. Бъдете предпазливи и не се предоверявайте.

ТЕЛЕЦ

За вас започва една силна седмица. Ако сте избрали правилната посока можете да поставите основите на дейност, която ще дава добри финансови резултати в бъдеще. Възможно е да се повтори ситуация, свързана с вашите взаимоотношения - лични и делови. Имате шанс да поправите минали грешки, които ще доведат до сериозна трансформация и в двете страни. Постарайте се да стабилизирате връзките си, избягвайте крайни емоционални състояния, свързани с проява на ревност, подозрителност или алчност. През седмицата ще бъдете подложение на изпитание с постигането на равновесие и баланс между служебните ангажименти и домашните задължения. Изчакайте с големите финансови вложения, все още нямате достатъчно яснота. Избягвайте финансови рискове, по-скоро се движете в посока стабилизиране на капиталите. Изчистете стари задължения и дългове.

БЛИЗНАЦИ

Седмицата за вас, както и целия месец декември ще бъдат динамични. Не бързайте със започването на нови проекти, вратите пред вас се отварят след 6-ти януари. Основна тенденция си остават взаимоотношенията ви, лични и делови, стабилизиране на съществуващите или изграждане на нови по-престижни, които ще бъдат предпоставка за вашето благополучие за дълъг период от време, в личен или професионален аспект. Ще се наложи да правите компромиси, тъй като вашите цели и тези на партньорите ви могат да се разминават. Избягвайте конфликтите с вашите шефове или колеги, възможни са интриги, които ще повлияят на имиджа ви. Грижете се добре за здравето си, съществува опасност от вирусни и други инфекции.

още по темата
още от Хороскоп
20
Четвъртък
Юни