Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 11 до 17 февруари

Снимка: Shutterstock

Седмицата е силна и динамична. Първите дни от нея ще бъдат наситени с внезапни ситуации, които могат да доведат до сериозни загуби или сривове на различни нива, но обединяващото, е че ще отворят пространство за нещо ново. За да запазите устойчивите структури, проявете търпение и внимателно обмисляйте действията си, не давайте воля на гнева. А ако по природа сте по-толерантни и премерени в действията, ако дълго време сте се съобразявали, то идва момент, когато разрушенията в сфери, които формално са съществували, ще подействат освобождаващо.

Основната насока за седмицата е свързана с действия в избраната посока. При някои става пренастройка в основните приоритети,а това ще доведе до промяна в избрания курс на движение от началото на годината.

Това е седмица, в която основната насока е свързана с водене на преговори, разговори, подписване на договори, получаване на информация, водене на финансови дела, сделки, стремеж към постигане на финансова стабилност.

ОВЕН

За някои от вас, седмицата ще бъде динамична и активна. Ако все още не сте започнали своите проекти, то възползвайте се от прилива на енергия, който усещате, за да постигнете целите си. В тази седмица може да насочите вашите усилия към осъществяване на избраната посока и линия на движение през годината. В същото време се увеличават склонността ви към импулсивни постъпки, моментално изразяване, липса на търпение, рискове и крайни решения. Ако искате да имате добри резултати, поемете отговорности към постъпките си, бъдете търпеливи, овладейте гнева си и довършете започнатото. Възможно е да бъдете провокирани на работното ви място, но с такт и дипломатичност ще овладеете ситуацията. Избягвайте конфликтите и финансовите рискове. Въоръжете се с търпение, след тази седмица, следва период на стабилизиране и спокойствие.

ТЕЛЕЦ

При някои от вас седмицата ще бъде изпълнена с изненади и внезапни ситуации. Ситуации от минали периоди, които са изглеждали неразрешими, сега могат рязко да се променят. В първите дни от седмицата ще имате възможността да довършвате започнати проекти. Увеличилият се обем от работни ангажименти може да ви направи по-нервни и избухливи, но ако се фокусирате върху положителната страна на ситуацията, стабилизирането и увеличението на вашите парични потоци, то с лекота ще възстановите равновесието. От 14-ти февруари планетата на действието Марс преминава във вашия знак. Ще усетите прилив на енергия, повишават се ентусиазма и импулса ви за действие. Задвижете се в избраната от вас посока, имате подкрепата на вашите партньори. Седмицата е подходяща за уреждане на юридически въпроси, договорни отношения, пътувания, както в страната така и в чужбина.

БЛИЗНАЦИ

В първите дни от седмицата ще се наложи да преодолявате известни предизвикателства, свързани с вашите планове или идеи. Не изпускайте основните си цели, при някои те са свързани с разширяване на основната дейност било чрез нови хоризонти и далечни перспективи до реализиране на нови идеи. Ще можете с лекота да реализирате плановете си. Тези, които заемат лидерска позиция в различни организации, ще получат възможността да отстояват идеите си, да приложат уменията си да убеждават, а това ще подейства като добра лична реклама. От средата на месеца ще се наложи да отделите повече време за себе си, активират се неотложни задачи свързани с минали решения, проекти или отговорности. Погрижете се за здравето си.

още по темата
още от Хороскоп
14
Събота
Декември