Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 11 до 17 март

Снимка: Shutterstock

Седмица на интуитивното движение през енергийния поток.  Меркурий, планетата на търговията, комуникацията, договорните отношения продължава да внася затруднения в нормалното ежедневие. От една страна склонността към объркване е голяма, но от друга интуитивното взетите решения бързо ни предвижват на по-високо ниво. Това е седмица на пренастройка и преосмисляне.

Уран, планетата на промените, свободата, революцията, интелекта промени своя знак и в следващите седем години ще бъде в знака Телец. Как ще ни се отрази тази промяна? За последен път, преди 80 години в периода от 1934 до 1941г., когато Уран беше в знака Телец станаха големи реформи. Това е времето на Втората световна война. След нея живота на хората съществено се променя. И сега се предполага, че Уран ще внесе сериозни промени в ценностната система на хората, а така също и съществени, революционни промени по отношение на парите. Не са изключени финансови крахове.Уран в Телец ще ни накара по един нов начин да подредим живота си, да преосмислим темите, свързани със сигурността, себеоценката, хармонията в живота,  отношението към парите и обмена на енергия.

Новото осъзнаване ще бъде процес, който ще внесе промяна в отношенията между хората, в личен и делови план.

ОВЕН

Бъдете внимателни и предпазливи.  Ситуацията все още не ви е напълно ясна. В началото на седмицата вложете повече концентрация  във финансовите операции - възможни са внезапни изтичания на средства, непредвидени разходи или крупни парични сделки. Проведете необходимите разговори, ако се налага да подписвате документи, вложете повече търпение и двойно внимание. Добре ще ви се отрази да изчакате да отмине периодът на неяснота, да си вземете почивка или да насочите фокуса към семейни дела или занимания, свързани с вашия дом. Все още са възможни изяснявания на ситуации от миналото. Възможно е да се разделите с човек от близкото ви обкръжение.

ТЕЛЕЦ

При вас започва период на сериозни промени и пренастройки - от сериозна промяна в подхода ви към живота, към това кое е стойностно за вас, до сериозна промяна в отношението ви към парите. Уран е във вашия зодиакален знак, Телецът обича спокойствието, а Уран не го харесва, това може да внесе известно напрежение във вас, поне докато енергията не стане стабилна. За да избегнете рискови, внезапни и разрушителни ситуации, старайте се да запазите спокойствие и баланс. Погрижете се за финансовата си стабилност. Обърнете внимание на документацията си, подредете мислите си, проведете необходимите разговори, това до известна степен ще ви успокои.  Възможни са нови запознанства или обучения.

БЛИЗНАЦИ

През тази седмица ще изпитвате сериозни емоционални колебания предизвикани от една страна от дилемата между силния ви интелект и повишената ви интуиция най-вече в областта на вашето кариерно развитие и движение към целите ви. Насочете вниманието си към довършване на започнати проекти, поети отговорности и подреждане според основните ви приоритети. Интуитивно взетите  решения ще ви помогнат да получите подкрепата на авторитетна фигура или да подобрите финансовото си положение. Не бързайте със започването на нещо ново, съществува тенденция в бъдеще да се разочаровате. Пазете гърба си, не се включвайте в интриги на работното място. Простете на тези, които са ви засегнали, това ще ви даде преимущество и шанс за бързо придвижване напред. Възможни са нарушения, свързани със служебни пътувания.

още по темата
още от Хороскоп
27
Четвъртък
Февруари