Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 11 до 17 юни

194

Снимка: Shutterstock

Опасната част от юни предстои. Съчетанията на небето предполагат интензивни процеси, бързи обрати, неподходящи реакции и още по-неприемливи отговори.

Каквото и да направим, каквото и да кажем, все няма да е на място.

Астролозите свързват аспектите, подобни на тези, които ще се наблюдават около средата на месеца, с опасността от насилствени действия и планирани недобронамерени атаки. Цялото ни внимание трябва да е съсредоточено върху  дейността ни извън дома.

Овен – Вие не можете да се отърсите от натрапчиви мисли, които свързват днешния ви ден с миналото. Изплуват усещания за недовършени дела, чувство за дълг и отговорности, които не са били отработени. Не поемайте инициативи на работното място.

Телец – Тежки, гъсти облаци закриват хоризонта ви. Първо ще усетите охладняване у дома. Сигурно ще го пренебрегнете. Не така лесно ще си затворите очите пред трудностите и упреците, които чувате на работното място. 16 юни се оказва важен и много труден ден.

Близнаци – Не забравяйте, че вашият зодиакален управител е покровител и на търговията. Днес вие имате сили, а и шанса да си изтъргувате отлични позиции на работното място или да постигнете чудесни уговорки с партньори в бизнеса. Успех.

още от Хороскоп
24
Петък
Май