нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 13 до 19 декември

Shutterstock

Това  е последната активна и динамична седмица за 2021г. Основната линия е свързана с тенденциите и събитията, започнали през миналата седмица. Растяща Луна и предстоящо пълнолуние в края на седмицата предопределят събитията и действията, които ще се активират през седмицата да се развиват през първата половина на 2022г.

Каквото се започне на растяща луна и в дните, когато тя е пълна, ще се развива и разширява. В този смисъл, седмицата е подходяща за стартиране на нови дейности и проекти.  След 19 декември Венера, планетата, отговаряща за финансовите потоци, сделките, взаимоотношенията, партньорствата преминава в ретроградно движение, което ще продължи до 31 януари 2022 г.

В този период в ретроградно движение ще премине и Меркурий, което ще трае от 14 януари до 5 февруари догодина. В обобщение тези факти определят настоящата седмица като изключително благоприятстваща новите начинания и активните действия.

Още първите дни на седмицата, когато Луната транзитира в знака на действията и лидерството Овен са подходящи за конкретни действия в избраната посока.  Водещи ще бъдат теми, свързани с икономиката, социалното дело, финансовата стабилност. Необходим е анализ на изминалия период, усвояване на ценен опит и преход към нови, по-прогресивни структури.

Последните дни от седмицата ще поставят акцент върху теми под знака на информацията и нейната надеждност, образованието, чуждестранните инвестиции, търговската дейсност, пътуванията и комуникацията.

ОВЕН

През тази седмица вие владеете ситуацията. Важно е да бъдете активни и да насочите огромния заряд, който притежавате в правилните цели. Продължете с тези действия, които ви носят положителни резултати. Все още имате възможност да стартирате нова дейност или проект. Важно е да започнете, а от следващата седмица и до края на месец януари през новата 2022 г. ще имате възможност да внесете корекции. Някои от вас ще се радват на по-добри финансови резултати от положени усилия през годината, творчески проекти и ефективни действия. Към вас идват нови възможности и предложения, доверете се на интуицията си кои да приемете и кои да отхвърлите. Освен кариерното ви развитие друга водеща тема е финансовото ви състояние и най-вече постигането на финансова стабилност. Тази тема ще бъде водеща за цялата 2022 г.така, че е възможно още  през тази седмица да  получите предложения или  идеи. Не са изключени повече разходи, свързани с вашата основна дейност или е възможно да проявите по-голямо разточителство около празниците. Все пак внимавайте и се разпростирайте според възможностите си.

ТЕЛЕЦ

Продължете с избраната посока от предходната седмица. От дълго време се готвите да направите промяна в живота си. При някои представители на знака неудовлетворението от определена ситуация е много силно. Ако сте наясно какво точно искате, сега през тази последна, ефективна седмица трябва да предприемете конкретни действия. Водеща е темата, свързана с вашето финансово състояние, както и уточняването на финансови параметри с вашите постоянни партньори. Все още имате възможност да постигнете добри резултати чрез компромисни решения или да се настроите да получите подкрепата на силни и водещи личности в живота ви. Сериозните трансформационни процеси ще продължат и през следващата година, така че ако сега не сте наясно какво точно искате, през 2022г. с преминаване на лунните възли в остта Телец-Скорпион, чрез определяне на приоритети ще можете да зададете посоката. За някои представители на знака почивката започва още от тази седмица. Отделете си лично време, за да преосмислите какво искате да осъществите през новата година.

БЛИЗНАЦИ

В първите дни от седмицата ще се наложи да положите максимални последни усилия за довършване на започнати проекти и поемане на отговорности в работен план. Активността ви в професионално отношение е повишена, а с нея и напрежението. Довършете най-неотложното, а в периода до края на януари 2022 г. ще имате възможност да внесете корекции. Важно е да бъдете последователни и целенасочени в действията си. Дните ви носят добри финансови възможности: нови източници на доходи или подобряване на финансовото положение чрез подкрепа от страна на вашите партньори. През тази седмица вниманието ви ще бъде насочено до голяма степен към вашите партньорски отношения в личен и делови план. Марс преминава в срещуположния ви знак Стрелец и ще активира необходимостта от конкретни действия, свързани с партньорски отношения. Избягвайте конфликтите, напрежението може да се повиши поради нерешени въпроси от миналото или поради различни гледни точки. Взаимодействайте в максимална степен, заложете на общуването, за да постигнете компромисни решения.

още от Хороскоп