Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 13 до 19 май

Снимка: Shutterstock

Съвпадът на планети в знака Телец, определя поведението и насоката през тази седмица - Слънцето, Меркурий, Уран и Венера, която на 15-ти май ще премине в Телец, а на 16-ти май Марс преминава в знака Рак.

Задава се цяла гама от положителни аспекти, подкрепящи работата, търсенето на сигурност и постигане на стабилност в различни сфери от живота, подобряване на доходите с цел създаване на повече материален комфорт и финансова свобода.

Благоприятно време за проява и развитие на талантите, за усилена дейност и стартиране на нови начинания, за създаване на продуктивни контакти и връзки.

Засилен е информационият поток, това е успешен период за образованието и научаване на нова информация, възможности за разширяване и подбряване на доходите и накрая, интересни перспективи и удоволствия в личния живот.

Срещите на Меркурий и Венера с Уран, планетата на неочакваното, гениалното, свободата и промяната, ще добавят допълнително вълнение и неочаквани ситуации от невероятни възможности до кризисни ситуации.

Всеки ще избере своята посока в зависимост от това, което харесва, търси или предпочита.

Да не забравяме факта, че управителят на кармата, този, който наблюдава как си изпълняваме задачите и учим уроците, Сатурн е ретрограден.

Ако в определена област срещате трудности и ограничения, то в този случай ще се наложи да проявите повече старание, търпение, дисциплина, а резултатите няма да закъснеят.

Тази седмица е силна за всякакви бизнес начинания, Телецът е земен, практичен и фиксиран знак. Засилва се стремежът към търсене на практични решения, които ще внесат стабилност и устойчивост. Бъдещето се планира по практичен и конструктивен начин. Новото се усвоява по-бавно, но е солидно и поставя започнатото върху здрава основа.

Наближава Пълнолуние и така, както Луната се увеличава, всяко започнато начинание ще расте!

ОВЕН

Пълни сте с енергия и във всичко ще успявате. Това се отнася, както за деловата сфера така и в личен план. Финансовото ви положение се подобрява, появяват се нови източници на доходи, а старите функционират нормално, затвърждават се и се стабилизират. Не рискувайте и внимавайте да не бъдете подведени от фалшиви обещания, не се предоверявайте, а слушайте силната си интуиция. В работата ви могат да се случат важни събития, които ще определят фона ви на развитие през следващите месеци, а за някои и в по-дългосрочен период. Ако срещате трудности, то сега е времето, когато можете да усвоите уроците, свързани с търпение, толерантност, зачитане на чуждо мнение. Ситуации от миналото свързани с работните ви процеси, взаимоотношения с авторитетите могат да ви накарат сериозно да промените подхода си. Положителните ви резултати от миналото, натрупания практичен опит нека да бъдат водещи и определящи поведението ви. Възможни са пътувания, а при някои, придружени с преместване, смяна на средата на живеене.

ТЕЛЕЦ

Знакът на парите и удоволствията, сега през месец май тези теми са изключително активни за вас. Това е вашето време, вашият месец. Всяко ново начинание, дейност ще доведат до положителни резултати в бъдеще. Доверете се на ценните качества, които притежавате и действайте.  Даже Уран, който е в Телец няма да ви попречи да се наслаждавате на живота в максимална степен. Седмицата ви предоставя успешни възможности за сключване на сделки, създаване на съдружия и партньорства, внезапни и неочаквани предложения за милиони. Уловете мига!  В личен план възможностите също са прекрасни от поява на нова любов, възраждане и обновяване на съществуващата до сериозни изменения в живота ви. Отворете се към това да получите даровете на живота и те ще завалят към вас. Вътрешните ви конфликти силно ще ви дърпат в различни посоки: от една страна е старото, познатото, сигурното, а от друга е силно желанието ви за промяна. За Телеца важи следното: Бързайте бавно! "Бавно върви - далече ще стигнеш.“

БЛИЗНАЦИ

Знакът, свързан с ума, идеите, мислите през този период има върху какво да разсъждавате. Месец преди рождения ви ден при вас не всичко тече гладко. Време за анализ, оценка и преценяване на съществуващото положение.  Главната тема на вашите анализи е вашата работа. Това ли е правилната за вас дейност? Да я смените или да останете в съществуващата и сигурна?  Започва един период, в който можете да насочите усилия към нови източници на доходи. Съмненията относно съществуващи партньорства също занимават съзнанието ви. Но въпреки това отворете се към промяната, седмицата ви подготвя изненади. Потънали в размисли, старайте се да не пропуснете прекрасните шансове.

още по темата
още от Хороскоп