нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 13 до 20 юли

Shutterstock

Най-голямата новина, с която започва седмицата: Меркурий от 13-ти юли е директен.  Този факт ще внесе известно успокоение в напрегната и нестабилна обстановка. Директният Меркурий през тази седмица ще даде ход на множество събития, които изоставаха и не успяваха да стигнат до своя финал. Меркурий възпрепятстваше започването на нови дейности, нова работа, подписване на дългосрочни договори, а бъркотията, която внесе в областта на комуникацията, допълнително създаде прегради и трудности в сложната 2020г.

Въпреки директното движение започването на нови начинания  през тази седмица не се препоръчва. Луната е в своята последна четвърт, намаляваща фаза, а на 20-ти предстои Новолуние, второто в знака Рак. Седмицата е подходяща за довършване на започнатото, приключване и финализиране, а яснотата в мисленето ще подготви почвата за новото, на което можете да поставите начало след 20-ти юли. Като цяло, 2020-та е пасивна година, а дните, в които може да се предприеме действие и започне нещо нова са ограничени. Тази седмица е решаваща в посока подготовка, изясняване, провеждане на разговори, обмен на информация и подготовка пред старта. Периодът от 20-ти юли до 9-ти септември е подгодящ за действие, но пък и съвпада с летните отпуски.

ОВЕН

Все още не ви се дава зелена светлина за действие. Не рискувайте, владейте и направлявайте събитията. През тази седмица насочете вниманието си към комуникацията и обменът на информация. Можете успешно  да поемете управлението върху собствения си живот като се насочите към това, което е важно и значимо за вас. Подредете приоритетите си и действайте според тях. За да постигнете това, което искате трябва да овладеете порива си всичко да става бързо и така, както вие го искате. Търпението ще бъде ключово! По-емоционални сте от обикновено, а това може да ви накара да бъдете импулсивни и прибързани.  Сега не е моментът да започвате нов бизнес или да предприемате сериозни финансови рискове. Периодът след 22 юли ще активира енергията за стартиране на проекти и дейности, но ще се наложи да направите известни компромиси. Насочете вниманието си към стабилизиране на финансовото ви състояние. Дръжте на фокус основната си цел, насочете енергията си в посоката, която е градивна и успешна за вас. Ако сте имали досега спънки в казуси, свързани с имоти, преместване или отнасящи се до вашето семейство и среда, то през тази седмица вие ще можете да повлияете в положителна посока.

ТЕЛЕЦ

Преразгледайте всичко, което е важно и ценно за вас. Дългият период на размисъл ви помогна да подредите мислите си, а с това и да решите какво искате. До голяма степен промяната при вас е на вътрешно ниво, което активира промяна на съзнанието и начина на мислене. Марс, планетата на активността и действието ще остане до края на годината във вашия дом. Той е свързан с духовните осъзнавания, уроците и усамотяването, които ще доведат до интегриране на енергия и подготовка в точния момент за нещо ново. То ще предизвика обрат в живота ви. Най-доброто решение за тази седмица е почивката. В друг вариант ако не е възможно да почивате, насочете повече внимание към  вашите контакти, общувайте с точните хора, които ще ви помогнат да определите посоката си на действие, довършвайте дейности свързани с документация, договорни отношения, взаимодействия с братя или сестри, пътувания и обучения. Ретрограден Меркурий постави пред вас казуси, свързани със съответните теми, които през тази седмица могат да получат нови решения.

БЛИЗНАЦИ

Ретрограден Меркурий, който е ваш планетен  управител ви насочи да преосмислите живота си, да преподредите ценностната си система или да насочите внимание към източниците си на доходи с цел подобряване на финансовото ви положение. Още в началото на седмицата ще усетите ново влияние и разрешаване или яснота. В зависимост от това, което сте направили досега са възможни два варианта: печалба под формата на внезапни приходи или непредвидени разходи. Ако имате задължения е добре да ги погасите.  Не правете допълнителни задлъжнявания, а по-скоро се насочете към възможности за получаване на подкрепа, помощ, съдействие, които ще увеличат възможностите за допълнителни доходи. Венера, която е във вашия знак до 8-ми август, ви носи късмет. С лекота ще печелите симпатии и одобрение, а трудностите ще преодолявате с лекота. Бъдете любези и дипломатични, преговаряйте и отстоявайте собствените си интереси. Интуитивно взетите решения във вашата работа ще ви донесат неочаквани и добри резултати.

още от Хороскоп