Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 14 до 21 януари

Снимка: Shutterstock

Предстои активна и динамична седмица, в която, ако сте определили целите си за годината, може да се задействате в избраната посока. Седмицата е подходяща за стартиране на нови дейности или проекти, за изясняване и определяне на основната посока за развитие през годината.

Нека да не забравяме основната енергийна линия през 2019 г.: от една страна ще се налага да балансираме стремежа към нещо ново, към експериментиране, новаторство и разширенията, завладяване на нови територии, а от друга страна да стабилизираме създаденото. Страхът от евентуалната промяна, придържането към статукво, а прагматизма ще ни спира да правим, каквото „трябва“, а не каквото „искаме“. Ако искаме промяна, планетата на активността и действието е в собствен знак Овен. Това прави периода до 14-ти февруари подходящ за предприемане на конкретни действия в избраната посока. Действието и активността ще се отрази добре на родените в началото на втората декада представители на знаците: Овен, Лъв, Стрелец, Близнаци и Водолей. Обстановката ще бъде усложнена за родените под знаците: Рак, Везни, Козирог и за някои под знака Овен. Преценете добре рисковете си.

ОВЕН

През тази седмица ще усещате прилив на положителна енергия. Използвайте го по градивен начин във вашето кариерно развитие. Възможно е възгледите ви да се различават от тези на вашите шефове или служители. За да избегнете конфликтните ситуации, се старайте да овладявате гнева си. В друг аспект това е времето, в което можете да започнете проектите си или да зададете нова посока на кариерното си развитие. Обърнете внимание на финансовото си състояние, въведете баланс между приходи и разходи. Избягвайте излишните инвестиции и покупки. Седмицата е подходяща за провеждане на разговори, преговори и научаване на нова информация по теми, които ви интересуват. За някои са възможни служебни командировки.

ТЕЛЕЦ

Седмицата за някои от вас ще започне колебливо, възможни са променливо настроение или спад на жизнените сили. Проекти или задачи, останали от минал период ще се нуждаят от довършване. Не се претоварвайте, отделете време за себе си, подредете приоритетите си по важност и организирайте добре времето си. Въпроси, свързани със финансовата ви стабилност ще ангажират голяма част от времето ви. Периодът е благоприятен за обогатяване на материалните ви притежания, може да очаквате повече приходи от страна на партньори лични или делови, от наследства или различни алтернативи на развитие. Тенденцията ще се усилва до 20 януари. Насочете вниманието си към нови контакти, общувайте и преговаряйте с хора извън близкото ви обкръжение, това обещава да се превърне в трамплин за по-добри и широки перспективи на развитие в бъдеще.

БЛИЗНАЦИ

Седмицата е подходяща за активна дейност в посока реализиране на ваша мечта или действие в избраната от вас посока за кариерното ви развитие. Нови контакти и запознанства, подкрепа, която е неочаквана, ще ви зарадват. Някои от вас могат да се чувстват притиснати от недовършени проекти или ангажименти. На този етап за вас е важно да вземете решение относно вашата среда, ще се наложи да се разделите с хора, които сте мислили за приятели, а към други, които наистина са такива, бъдете толерантни. Бъдете социално активни. Седмицата е подходяща да обърнете внимание на личните си финанси. Ако имате задължения е добре да ги погасите. Не ви се препоръчва да взимате кредити или заеми. Добрата новина, е че може да срещнете партньор в личен или бизнес план, който ще ви разкрие нови хоризонти.

още по темата
още от Хороскоп