нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 14 до 21 юни

Shutterstock

Седмица след новолунието в Близнаци, но все още под влиянието на ретрограден Меркурий. Седмица, в която за втори път през годината се активира квадратурата между Сатурн и Уран. Цялата 2021г. ще бъде белязана от напрегнатото взаимодействие между тези две водещи планети. Тяхната точна квадратура задвижва ключови въпроси относно работни процеси, ситуации от минал период, които изискват нови решения. Често, когато човек не е готов се случват непредсказуеми и разрушителни събития, които го насочват към промяната.    

Новаторът Уран срещу консервативният Сатурн, който се намира в прогресивния знак, управляван от Уран, Водолей - тази позиция ще генерира промени, които в по-голямата си част за добро. В същото време фиксираните знаци, в които се намират двете планети ще се съпротивляват на промените.

Всички обстоятелства налагат необходимостта от промяна. Периодът е преходен, свързан с приключване на определени етапи от стария познат начин на живот и приспособяване  към нов модел на живот. Кой, кое, какво ще надделее? Въпрос, на който отговорите ще се изясняват във времето!

Допълнително Меркурий е ретрограден към нас се връщат ситуации от минал период.

Седмица след слънчевото затъмнение. Нови възможности чрез преодоляване на стари съпротиви.

Положителната новина: Марс, планетата на действието и активността е в знака Лъв, огнен, динамичен, силен.

Венера в Рак дарява женската половина на човечеството с нежност, лекота и състрадание. Добър период за хармонизиране на междуличностните взаимоотношения, което ще се отрази положително и на работните процеси.

ОВЕН

Ще сте сигурни, че се движите в посоката, която искате, по  резултатите, които продължават да идват към вас. Тези, които са постигнали стабилност в своето кариерно развитие могат да насочат повече усилия към себе си, към себеосъществяване, рекламиране и обновяване на дейността. Марс, вашата водеща планета е в огнения знак Лъв, той ще ви настрои към важни теми свързани с вас самите, това, което обичате, свободно време, реклама. Ретрограден Меркурий все още ще ви подкрепя в работа с документи, информация и взаимоотношения. Преразглеждане на договорни отношения или усвояване на нова информация са изключително ефективни занимания в този период. Бъдете внимателни при подписване на документи, движете се в посока сигурност и запазване на придобитото. Обещания за бързи пари, лесен бизнес могат да бъдат подвеждащи. За други представители на знака периодът е подходящ за изясняване и вид подготовка за нов старт. Средата ви на съществуване и най-вече приятелските ви отношения се променят, връщане на хора от миналото или слагане край на изчерпали своето време отношения. Тези от вас, които са положили усилия и повече труд в своята дейност през минал период могат да разчитат на по-добри финансови резултати. В друг аспект не се предоверявайте и не инвестирайте в неясни идеи, може да загубите. Продължава процесът на структурни промени  в колектива или организации, това могат да бъдат приятелски отношения или такива, които са на работното ви място и определят финансовото ви състояние. През тази седмица ще се активират ситуации, свързани със задължения и отговорности към членовете на вашето семейство или необходимост да намерите повече време за близките си, за вашите деца или любими занимания. Очакват ви положителни емоции, породени от романтични преживявания.

ТЕЛЕЦ

Тази седмица и събитията, които ще се развиват в нея са продължение на предходната. Няма да липсват изненади и внезапни ситуации, които могат да разклатят присъщото ви спокойствие. Ситуации от минали периоди, свързани с приоритетните за вас теми, които засягат социалното ви положение, кариерно развитие или брачни отношения, изглеждащи неразрешими д сега, могат рязко да се променят. Вашата задача е да се възползвате от създадената енергия и да внесете обновление в посочените теми. Подходът и крайният резултат зависят от вас. Новолунието в Близнаци активира вашия дом на ценностите, приоритетите и финансите. Тези теми ще продължават да бъдат изключително важни за вас, да търсите вид подкрепа, нови решения или да интегрирате и развиете нови умения. Ако все още нямате яснота какво да предприемете през следващите две седмици, ще има доста осветляващи ситуации, които ще ви помогнат да определите посоката. Доверете се на вашите опитности, на това, което сте постигнали досега. Всичко е резултат от вашата вътрешна стойност. Ако искате по-високи успехи, работете върху себеоценката си. Промяната и новото изискват по-скоро пренастройка на ментално ниво, а останалото е вътре във вас. Бъдете прецизни в начина, по който инвестирате своите пари. Внимавайте при попълване на документи.

БЛИЗНАЦИ

Вие все още сте главните герои, все още можете да въздействате, да помагате и променяте събитията в най-голяма степен. Преминавате през вашия слънчев период, а Марс в Лъв допълнително ще ви подкрепи със сила, увереност, позитивизъм, ентусиазъм. Той транзитира през вашия дом на менталните процеси, пътуванията, договорните отношения, обученията, мислите. Насочете вниманието си към това, което искате. Преработете ситуации от миналото като погледнете по нов освежаващ, осъзнат илли духовно обогатен начин.  Вие сте на път да поставите ново начало в своя живот, а стилът ви, уменията ви, знанията ви ще помогнат на мнозина в този сложен преходен период, защото това, което сте вие, знаете и можете, останалите ще се налага да развиват и прилагат в един по-продължителен период. Ориентирайте се в целите си и бъдете последователни в действията си. Информацията, знанията и опита, които имате са стабилна основа, но може би идва време да преразгледате отношенията си, да създадете нови партньорства или да приемете подкрепа. Екстравагантна покупка или щедри подаръци ще повишат градуса на настроението ви през седмицата.

още от Хороскоп