нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 14 до 20 септември

Снимка: Shutterstock

Седмицата е финална,  предстои новолуние в знака Дева. 

Новолунието в Дева е на 17 -ти август. Това звездно събитие определя и основната посока през седмицата. Новото начало ще бъде силно повлияно от ретрограден Марс, планетата на действията и активността. Той е ретрограден в периодът от  9-ти септември до 13-ти ноевмри, което в голяма степен определя необходимостта от довършване и приключване на започнати проекти, дейности.  Това е дълъг период, през който действията ни ще бъдат забавяни  или осуетявани, напредваме бавно, а пътят към целта се  нуждае от преразглеждане.  Сега е време да забавим ход, да анализираме действия от минал период, да преразгледаме стратегията си, да направим корекция в плановете си. Енергията ни намалява, необходимо е да я влагаме в неотложни и значими начинания. Конфликтността е повишена.

Времето е подходящо за трансформиране на стари програми, приключване на договорни отношения, за довършване и приключване на поети ангажименти.

 През седмицата е засилен стремежът  към търсене на сигурност и стабилност в една или друга област. За мнозина работата ще се превърне в основен фокус, преструктуриране, подреждане и решения на въпроси свързани с организацията с цел оптимизиране и подобрение. Всяко Новолуние е свързано с поставянето на ново начало, но този път то ще бъде свързано със процеси от минал период, които изискват нов ход, повлиян от подобрена стратегия, основаваща се на придобит опит. Целта е реализиране или постигане на един по-добър резултат.

Последните дни от един лунен месец са посветени на активно действие най-вече в посока приключване, финализиране, довършване на започнатото от началото на месеца или от предходен период.

ОВЕН

Ако към вас  се връщат ситуации свързани с минали периоди, вид повторения това означава, че е необходимо да направите преразглеждане, за да ги приключите сега или в един по-дълъг период от време. Сега е моментът  да изчистите старото и излишното. Забавете ход и не предприемайте нови начинания, вашият покровител Марс е ретрограден. Той ще ви накара да се  върнете към дейности, които сте предприели преди време, необходимост  да промените подхода си чрез анализи или придобит опит като целта е постигане на по-добри резултати. Съществува тенденция за  преодоляване на препятствия или противоречия. Ако не всичко се развива така, както вие искате, проявете търпение и постоянство, очаквайте развитие през ноември или към краят  на годината. Периодът, които се активира с новолунието е благоприятен да преструктурирате основната си дейност и  в максимална степен да подобрите работния си процес, всяка дейност свързана с ре-организация е крачка напред. Възникнали конфликти преди време между вас и вашите колеги, бизнес партньори и не само могат да бъдат разрешени чрез толерантно поведение или вид компромис.

ТЕЛЕЦ

Въпреки, че тази седмица е свързана с поставянето на край в една или друга област, за вас нещата стоят по друг начин. Месец септември е благосклонен въпреки, че парите , които идват към вас може да не са според очакванията ви. Довършване  и приключване на започнати дейности, преразглеждане на действия започнати преди няколко месеца с цел преосмисляне и изграждане на нова стратегия ще ви бъдат полезни след ретроградният период на Марс. Продължава благоприятна тенденция и подкрепа на звездите свързана със създаване на комфорт, уют, подобрения във вашият дом и отношения с членове на семейството. Новолунието ще отвори нова страница и възможности за  тези, които имат собствена дейност, творците, хората на изкуството. Каквато и да е ситуацията, отделете време и подредете приоритетите си, фокусирайте се върху това, което ви харесва и искате да постигнете.  Доверете се на природният си инстинкт, а звездите ще ви подкрепят в избора на посока след новолунието. Ако сте от телците работохолици, помислете за дейности свързани със свободното ви време, любими занимания, забавления. Погрижете се в максимална степен за себе си.

БЛИЗНАЦИ

Започналите тенденции и събития от началото на месец септември продължават да се развиват, а някои търпят преразглеждане и корекции, най-вече тези, които са свързани с визията за бъдещето ви или постигане на поставени цели. Като цяло месец септември внася напрежение в живота ви. Ретрограден Марс в продължение на два месеца ще възстанови ситуации свързани с преразглеждане на основният ви  приятелски кръг, взаимодействие в групи или организации или целите ви.  Ще се справите по-лесно ако внесете промяна в начина си на мислене и поведение, доверете се на вашата вътрешна подреденост. Новолунието в Дева ще ви подкрепи в дейности свързани с вашият дом и инвестиции в него, изчистване на недоразумения с членове на семейството,  взаимоотношения с родители, уреждане на имотни казуси. За други представители това е период, в които ще търсите комфорта и опората на дома и семейството, желание да прекарвате повече време с домашните си. Ако сте отворени към промените, то обновлението, което настъпва в тази област от живота ви ще внесе положителна пренастройка. Нови хора или информация  ще бъдат генератори към промяната.

още от Хороскоп