нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 15 до 21 ноември

Shutterstock

Седмица, в която основната линия на движение вече е определена. Достигнат е етапът на конкретното действие. Марс, планетата на действието е в своя знак на управление Скорпион. Съвкупността от фактори предоставят възможност на тези, които са определили целите си, да предприемат действие към създаване на нещо ново, подобряване на съществуащи структури или кардинална смяна на посоката. Необходимостта от задълбочен анализ, преосмисляне, трансформация и адаптиране продължават и през тази седмица. Неочаквани ситуации, напрежение повече от нормалното все още ще има.

Креативността е повишена, необходимостта да се извлече поука от натрупаният в миналото опит - също. Именно всичко това ще бъде в подкрепа дори и в най-сложните ситуации да се намерят нови по-добри решения. Месец ноември в цялата своя сложност носи със себе си много нови възможности, които внасят обновление в различни сфери и направления на живота.

Този силно трансформиращ период е времето, когато резултатите могат да бъдат променени чрез кардинална смяна в подхода.

В  социален и глобален план настъпват промени във финансовите потоци и банково дело. Трансформациите и промените в колективите продължават. 

Венера в Козирог насочва вниманието към доходите и постигането на финансова  стабилност. Ще се наложи да преразгледаме въпроси, свързани с приходи и разходи, източници на допълнителни доходи или ограничаване на разходи.

В последните дни от седмицата емоционалността ще бъде засилена, а с нея и неяснотата около случващото се. Водеща е интуицията. На 19 ноември предстои пълнолуние придружено със затъмнение. Възстановяване на ситуации от минал период.

ОВЕН

През тази седмица вие с лекота ще можете да направлявате събитията в живота си.  Достатъчно е да имате ясна цел, за да можете да предприемете конкретни действия за осъществяването ѝ. Магнетизмът, повишеният ви импулс за действие в съчетание със засилената ви интуиция са силна предпоставка за успех. Намирате се в изключителен период на нови възможности, които ще повлияят върху финансовото ви състояние. Ползвате се с подкрепата на авторитетите, а това оказва влияние върху кариерното или социалното ви развитие. Можете да използвате опита, който придобихте от началото на годината. Важна роля в социалното ви развитието  ще окажат средата, подкрепата от страна на авторитети, контактите. Гледните точки между вас и останалите е възможно да се различават, но ще се наложи да потърсите необходимата информация, за да различите това, което е полезно за вас. Социалната ви активност се увеличава, имате шанса да привлечете това, което искате в областта на вашата основна дейност, социалната система или на политическата сцена. Вид хармонизиране, възстановяване на равновесието между вас и членовете на колектива. Силен период за творческите личности.

ТЕЛЕЦ

Акцент и през тази седмица ще бъдат взаимоотношенията с вашите партньори лични или делови. В зависимост от това какво точно искате в тази значима сфера вие можете да поставите  ново начало. В зависимост от решенията ви тенденцията на развитие ще продължи за по-дълъг период от време. Успехът ви до голяма степен ще бъде свързан с правилно поддържаните отношения с партньорите. Дългият период на застой и духовен растеж ви е показал вярната посока. Пътят на компромиса, приемането и точната преценка ще ви помогнат да предприемете правилните действия. Придържайте се към основните си приоритети, така ще избегнете поемането на  отговорности, които са в повече  от необходимото. В друг вариант сега е моментът да започнете нови партньорства. Съществуват добри предпоставки за успех, достатъчно е да имате обща цел и визия за развитие в бъдеще.

БЛИЗНАЦИ

Неочакваните ситуации ще продължават да разнообразяват ежедневието ви. И тази седмица поставя акцент върху вашата основна дейност, професионалната ви реализация и начин на живот. Възможно е ежедневието ви да стане по-натоварено с ангажименти или връщане на ситуации, проекти от минал период. Ако това е така, погледнете на случващото се различно, променете подхода си. Сега е моментът да се справите с повишена конкурентност или некоректно отношение към вас. Покажете най-доброто от себе си чрез професионализъм или придобит опит. Старайте се вие самите да не бъдете повод за конфликти. Периодът е благоприятен  за определяне на конкретни цели, свързани с бъдещето ви. В значителна степен може да повлияете върху доходите си чрез подкрепа от страна на вашите партньори, благодетели. Определени процеси, които не се развиват според вашите очаквания,  ще бъдат заменени от нови възможности, които съответстват на бъдещето ви развитие. Основните събития през седмицата ще засягат професионалната ви реализация. Погрижете се добре за себе си и здравето си.

още от Хороскоп