Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 15 до 21 юли

Снимка: Shutterstock

Силна седмица, в която много от започнатите действия или събития ще достигнат своята кулминация. Първите дни ще бъдат белязани от влиянието на Пълнолунието, което е на 17 юли, в полунощ и от лунното затъмнение. В дните около Пълнолунието от 15 до 18 юли е необходима максимална концентрация, търпение, толерантност, защото емоционалността и импулсивните реакции са засилени, а ситуацията неясна. Особено внимание е необходимо да проявят родените през втора и трета декада представители на знаците: Овен, Рак, Везни и Козирог. Тенденциите, които трябва да имате предвид:

*Лунните затъмнения са период на силен вътрешен конфликт, когато хората поставят под въпрос дълбоко вкоренени вярвания за самите себе си.

*Лунното затъмнение е времето, когато можете да се разделите с нещо старо и ненужно. Приключване на един цикъл и започване на нов!

* Ретроградният Меркурий изисква необходимостта от ревизиране на действията, идеите, убежденията, мислите в сферата през която транзитира(преминава през вашия хороскоп).

ОВЕН

Силният прилив на енергия и ентусиазъм, които са ви обхванали, през тази седмица ще ви дадат възможност да разрешите дилемата в две изключително активни и важни теми, които се въртят от дълго време в живота ви: работа и кариерно развитие от една страна и дом и семейни задължения от друга. Може да работите много усилено, за да постигнете своите цели, но отговорете си на въпроса каква е цената, която плащате. Ако сте насочили вниманието си основно към работата и тя ви отнема цялата енергия, би било добре да инвестирате време в противоположната тема, семейството, дома и сигурността. Тази седмица създайте равновесието в живота си, а то ще послужи като опора, която ще ви донесе сбъдване на целите ви в дългосрочен план. Благоприятен период за почивка или мечтани пътешествия. Силен период за собствениците на бизнес, спортистите и творците.

ТЕЛЕЦ

Седмицата ще бъде динамична и активна за вас. Пълнолунието ще активира процеси, които са свързани с вашите цели и тяхното бъдещо развитие. Изпълнени сте с увереност и сили, вдъхновени сте от желанието за свобода и промяна в живота ви. Информацията, която достига до вас е богата на възможности и нови идеи. Ще получите подкрепа от силни личности и приятели. Ако възникнат конфликти, причина може да бъде ваше прибързано поведение. Планетните влияния ще ви карат да бързате и да бъдете по-активни, Уран ще ви направи по-нервни и неспокойни. Овладейте тези състояния, защото могат да внесат сериозни нарушения във вашите взаимодействия с околните. Периодът е благоприятен да насочите внимание към семейството и да укрепите връзката си с най-близките си хора. Контактите с природата в последните дни от седмицата ще внесат обновление в душата ви. Добре ще ви отрази възможността да почивате повече. Старайте се да поддържате емоционално равновесие и плувайте по течението. Не предприемайте промяна на средата около себе си. Запазете спокойствието си при всяка ситуация.

БЛИЗНАЦИ

Процесите, които активираха Новолунието и слънчевото затъмнение, ще достигнат своята кулминация. Ретроградният Меркурий, който е вашия планетен управител ще внесе нарушение в обичайния поток на мисли, много ситуации могат да ви изглеждат неясни или отношението ви към вас да се промени. Съобразете факта, че сте по-разсеяни от обикновено, мислите ви препускат в различни посоки и трудно ги овладявате. Бъдете максимално концентрирани, внимателни в общуването, възприемането на информация, подписването на документи, избягвайте покупки на техника и скъпи вещи. Седмицата е с основна насока преосмисляне на съществуващата ситуация във вашите партньорски отношения, лични и делови. Подреждайте приоритетите си според това, което ви е необходимо на този етап в живота ви, според вашите желания и стремежи. Преразгледайте възможностите, използвайте информацията и натрупаната опитност до момента, проведете необходимите разговори, които ще ви помогнат да вземете правилни решения. Отворете се към това да получите подкрепата, морална или материална на влиятелни личности или на вашите партньори. Благоприятен период да вземете важно решение и да сложите край на нещо в своя живот, нещо, което от дълго време ангажира вниманието ви или времето ви, конфликтна ситуация или проблем. Погрижете се за стабилността на вашите финанси.

още по темата
още от Хороскоп