нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 17 до 23 юни

 

Няколко звездни събития ще определят основния фон през тази седмица от невероятния месец юни. Тя започва с Пълнолуние, сигурен знак, че ще ни бъде „пълно“ и изобилно. Пълнолунието е силен момент, който може да внесе доста сътресения поради прибързани емоционални и импулсивни реакции. В същото време пълната Луна ни показва какво сме постигнали чрез материализирането на нашите усилия. Самият ден на Пълнолунието и дните около него са критични. Избягвайте взимането на важни и кардинални решения в живота си.  Старайте се да запазите сигурните и надеждни структури, избягвайте финансови рискове, ако се чувствате напрегнати, несигурни, изморени-почивайте.

На 22-ри юни Слънцето, основният източник на енергия ще премине в кардиналния знак Рак и ще постави началото на лятото и почивките. От друга страна Ракът е знак, който поставя основен фокус върху сигурността и стабилността - от материална до емоционална. Интересна е седмицата, която ни предстои, това е период на преход между един сезон и преминаване в друг, между работните и семейни задължения, между света на мечтите и света на реалностите.

Съществуват благоприятни възможности от неочаквани ситуации, предложения, новини.

ОВЕН

Пълнолунието ще ви накара да насочите вниманието си към целите, свързани с бъдещето ви развитие. За някои това е период на разширение, покоряване на нови територии, овладяване на нови знания или разрешаване на съдебни дела. Тези, които активно са работили през изминалата част от годината, могат да получат като награда заслужена почивка или пътешествие. Избягвайте силните емоции и най-вече взимането на кардинални решения под тяхно въздействие. Това е седмицата, в която на работното си място можете да постигнете резултата, които търсите. Бъдете толерантни и дипломатични, избягвайте стълкновения с шефове, впрегнете максимално усилия към утвърждаване, стабилизиране на служебната позиция, имидж. В края на седмицата изненада, свързана с реализиране на нещо желано или внезапно предложение могат да разведрят обстановката около вас.

ТЕЛЕЦ

Пълнолунието ще постави една значима за вас тема, свързана с партньорските ви отношения лични или делови, с подреждането на приоритетите ви и необходимостта от стабилно финансово положение. Седмицата е силна и благоприятна за провеждане на разговори, научаване на нова информация, обучения с цел разширяване или създаване на нови източници на доходи. За някои от вас това е период, натоварен със служебни пътувания и множество срещи. Други влизат в активен период на почивка. При онези от вас, за които работата е основен фокус, то през тази седмица работния процес ще бъде в максимална степен динамичен, а неочаквани ситуации могат да разклатят спокойното ви съществуване. Финансовото ви положение се стабилизира, възможни са награди за положени усилия от минал период.

БЛИЗНАЦИ

Магнетични, обаятелни и привлекателни, Венера е в знака Близнаци, с лекота и въоръжени с дар слово можете да постигнете почти всичко без големи усилия. Пълнолунието ще акцентира върху темата, свързана с вашите партньори и отношенията с тях. Не всичко може да бъде така, както го мислите, но именно огледалото срещу вас в лицето на вашите партньори ще ви показва посоката. Избягвайте крайни и емоционални решения в дните около Пълнолунието, тъй като то силно ще ви повлияе. Тенденцията е от внезапни предложения, до слагане на край на тези отношения, които са изчерпали своята форма. Бъдете разумни, запазете това, което е ценно и в максимална степен се старайте решенията ви да не носят сериозни финансови сътресения. Внезапни предложения, свързани с чужбина, пътешествия, решения на съдебни казуси ще внесат радостно настроение в края на седмицата.

още по темата
още от Хороскоп