Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 17 до 24-ти декември

7073

Започва една от най-значимите седмици през тази година. Седмица, изключително наситена откъм събития. Предпразнична и в очакване на „чудесата“, свързани с Бъдни вечер и Коледа. Настроението е позитивно, а отношението към живота оптимистично, но в същото време и емоционално украсена от Пълнолунието на 22-ри декември, което ще бъде в знака Рак символ на семейството и сигурността, рода и националните ценности. В същия ден Слънцето преминава в знака Козирог и поставя началото на зимното слънцестоене. Дните около 22-ри декември ще внесат невероятни възможности в живота ни. Работният режим продължава, сделките се движат в определената посока, а пред мнозина стои необходимостта от взимане на важни решения, свързани с посоката през идващата Нова година, а и защо не за по-дълъг период от време. Това е последната седмицата, както за месеца така и за цялата отминаваща година, в която, ако имате ясна визия за вашето бъдещо развитие, можете да предприемете конкретни действия.

ОВЕН

Началото на седмицата започва емоционално нестабилно, внезапни и непредвидени ситуации, свързани с отговорности на работното място или във взаимоотношенията с шефове, могат да доведат до крайности и импулсивни прояви от ваша страна. Бъдете търпеливи и толерантни, така бурята ще отмине лесно и в следващите дни ще имате настроение да се отдадете на сериозни разговори и преговори, свързани с вашето кариерно развитие. Възможно е да се разделите с хора или обстоятелства, които ви носят повече загуби, отколкото полза. Подобряват се взаимоотношенията с вашите партньори лични или делови, а това ще се отрази в положителна посока и на вашите финанси. Въпреки, че напоследък кариерното ви развитие е важно за вас, намерете време за вашето семейство и му отдайте дължимото внимание.

ТЕЛЕЦ

Акцентирайте през тази седмица върху вашите взаимоотношения, лични и делови. Напрежението в тях се повишава, а поводите могат да бъдат или от финансово естество или поради недостатъчно внимание от ваша страна към партньорите ви. Намерете време и обсъдете бъдещето на вашите взаимоотношения. Ако искате празничните дни да преминат добре и да се радвате на добро настроение, то сега е необходимо да възстановите равновесието. Добре ще ви се отразят пътуванията в чужбина.

БЛИЗНАЦИ

Напоследък напрежението около вас беше голямо. В края на тази седмица ще усетите облекчение, а настроението ви съществено ще се подобри, ако не отдавате толкова голямо значение на вашите мисли. Влизате в период на стабилизиране на позициите на работното ви място, възможно е дори повишение, ако дейността ви го позволява, а за други - морално удовлетворение чрез подкрепата на влиятелни личности. Вашата популярност нараства, а обкръжението ви се разширява. Подложени сте на манипулативни и нечисти намерения от страна на вашите конкуренти, бъдете внимателни и отстранете пречките.

още по темата
още от Хороскоп
20
Четвъртък
Юни