Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 18 до 23 февруари

Снимка: Shutterstock

Три важни астрологични събития ще определят основната вълна през седмицата. В началото на седмицата Венера, планетата която отговаря за ценностите, взаимоотношенията, партньорствата и финансите, ще направи съвпад със Сатурн. Тази позиция изисква сериозно и отговорно отношение към посочените теми.

На 19-ти Слънцето, от което получаваме най-много енергия, преминава във водния знак Риби. Рибите са знакът на мистиката, духовното, психичните процеси, изкуството, музиката. Засилват се интуицията, но заедно с нея се увеличава склонността към объркване, илюзии, лъжи.

В същият ден е и третото събитие - Пълнолуние в знака Дева. Ирационалното взима превес над рационалното и логичното. Силните емоции и импулсивните реакции се усилват. Пълнолунието изкарва на повърхността всичко скрито в подсъзнанието и осветява енергиите на сянката.

В опозицията на Слънцето в Риби и и Луната в Дева е заложена дълбоката тайна на едновременното съществуване в духовния и материалния свят, търсенето на баланс и смисъл на живота.

Дните около Пълнолунието са подходящи за материална реализация на проекти и идеи, създаване на нови планове.

ОВЕН

В дните около Пълнолунието е необходимо да се предпазвате от конфликти на работното си място, а така също и от финансови рискове. Можете да избегнете конфликтите, ако се постараете да довършите започнати проекти или поети задължения. Дори и да не ви удовлетворяват решенията на вашите шефове, проявете уважение. Постарайте се да стабилизирате финансите си. Активирайте се и потърсете нови източници на доходи. Възможно е към вас да се върнат ситуации от миналото, които очакват разрешаване. Бъдете толерантни с партньорите си лични и делови. Ще разрешите възникнали противоречия ако погледнете ситуацията и от позицията на срещуположната страна. При някои от вас са възможни пътувания, които ще бъдат успешни, среща с късмета или любовта.

ТЕЛЕЦ

От средата на миналата седмица за вас започна период на активиране и преминаване към действие. Нарастващите воля и активност ще ви помогнат да постигнете това, към което се стремите. За вас е важно да насочите енергията си в правилната посока, а това ще окаже влияние върху един по-дълъг период от време. Отделете време и необходимо внимание на членовете на вашето семейство, а също така време за ваши любими занимания и интереси, това ще възстанови спокойствието ви. Положителната новина, е че ви очакват материални и морални придобивки от страна на вашите партньори, лични или делови. Пред вас се разкриват нови възможности за печалба и добри доходи, а това е важно за вашето равновесие. Насочете фокуса си към това, което искате и не се отклонявайте. Положително развитие може да очаквате във воденето на съдебни дела, разрешаване на юридически казуси или планове, свързани с чужбина.

БЛИЗНАЦИ

Първите дни от седмицата са благоприятни за подписване на договори, провеждане на разговори или преговори, за натрупване и усвояване на нова информация. Пълнолунието при някои от вас ще бъде емоционално наситено. Активират се събития от минали периоди. Ще се наложи да преразпределяте времето си между служебните и семейни ангажименти, имотни казуси или грижи към родител. Пазете гърба си, възможни са предателства и непредвидени ситуации. През тази седмица е необходимо да бъдете по-грижовни към себе си. Отделете време за вашите любими занимания или хобита, а в края на седмицата, времето прекарано с вашите деца или любимите ви хора ще ви зареди с положителни емоции.

още от Хороскоп