Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 18 до 24 март

Снимка: pixabay

Седмицата, в която ще постигаме Хармонията чрез Конфликт! Основната насока на тази седмица е свързана с преминаването на слънцето в знака Овен, знак на действието и активността, който ще постави началото на пролетното Равноденствие.Това е силен ден с необикновени възможности, ден, в който енергийте са в хармония. В същия ден ще настъпи и Пълнолунието, което ще добави своята сила към специалния ден в годината. От този ден започват шестте месеца от годината, които са с –ян енергия - енергията на активността, на създаването и засяването. Поради факта, че Меркурий е ретрограден, моментът на стартирането на новото се отлага за след Новолунието в Овен на 5-ти април. Дотогава е необходимо да се усвои нова информация, да се доизясняват посоки, да се изчистват недовършени дела и задължения.

В дните около Пълнолунието от 19-ти до 23-ти март е необходима максимална концентрация, търпение и толерантност.

Особено внимание е необходимо да проявят родените в първата декада представители на знаците: Овен, Рак, Везни и Козирог, а така също и родените през третата декада представители на: Близнаци, Дева, Стрелец и Риби.

ОВЕН

Седмицата при вас ще бъде разделена на две части. В първата част, до 21-ви март ще се наложи да довършите започнати дейности, да разчиствате територията си от всичко, което вече е излишно, за да направите място на новото, което ще бъде по-осезаемо след 5-ти април. От 21-ви март Слънцето преминава във вашия знак. Това ще внесе нов положителен импулс в живота и  прилив на енергия. Избягвайте рисковете най-вече във финансов аспект. Чрез основната си дейност или други, допълнителни, можете да увеличите доходите си. Напрежение може да възникне между вас и постоянните ви партньори. Избягвайте агресивното поведение, не действайте и реагирайте прибързано, съществува опасност от разрушаване на взаимоотношения. Доверете се на вътрешния си глас, на силната си интуиция и смело направлявайте живота си в избраната от вас посока.

ТЕЛЕЦ

Основната линия на седмицата е вашата дейност, свързана с работни ангажименти. Нови и оригинални решения ще доведат до обновяване на дейността ви. Социалната ви активност нараства, влиянието ви в колектива също. Ако възникнат конфликти, причина може да бъде ваше прибързано поведение. Планетните влияния ще ви карат да бързате и да бъдете по-активни, Уран ще ви направи по-нервни и неспокойни. Овладейте тези състояния, защото могат да внесат сериозни нарушения във вашите взаимодействия с околните. Занимания като фитнес или йога могат до голяма степен да ви хармонизират. Насочете вниманието си към членовете на вашето семейство, деца или към любимо ваше занимание. Погрижете се за здравето си. Контактите с природата ще внесат обновление в душата ви.

БЛИЗНАЦИ

Седмицата е с основна насока преосмисляне на съществувашата ситуация в кариерното ви развитие, обществен статус, които са на път да се променят. Преразгледайте възможностите, използвайте усиления информационен поток, проведете необходимите  разговори, които ще ви помогнат да вземете правилни решения. Отворете се към това да получите подкрепата, морална или материална на влиятелни личности или на вашите партньори. Пълнолунието ще внесе светлина относно вашите планове, свързани с бъдещето. Възможни са нови запознанства и  промяна на основната ви среда. Ретроградният Меркурий, който е вашият планетен управител ви прави по-разсеяни, бъдете максимално концентрирани, внимателни при подписване на документи, избягвайте покупки на техника и скъпи вещи.

още по темата
още от Хороскоп