Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 19 до 25 март

106

Снимка: Shutterstock

Прекрасни възможности предоставя първата половина от периода при условие, че сме подредили делата си и за техния завършек ни остава да водим само задълбочени делови разговори.

Планетните разположения покровителстват разбирателството и постигането на единомислие между партньори, които имат общи интереси. Най-добрите дати за целта са 19, 20 и 21 март.

Оставащите дни имат по-специална и не толкова приятна характеристика. В атмосферата им се усеща желанието за надмощие с помощта на силата на удара, а не на аргументите. Въздържайте се от директни сблъсъци с конкуренти и противници.

Овен -  Няколкото дни в началото на периода ще сте заети предимно с лични дела и ангажиментите в работата леко ще изостанат. Имате време да наваксате. Все пак, не пропускайте да се съобразите с предупреждението от анонса: не изпускайте нервите си при никакви обстоятелства.

Телец – Седмицата няма специални изисквания към вас. Усещате се свободни да правите онова, което трябва или което ви е на сърце. Не казвам, че ще се чувствате отлично, но амбициите ви / като никога / не ви поставят високи цели. Мислете за бъдещето.     

Близнаци – Промените в бита ви изглеждат повече от наложителни. Дори до вчера да не сте мислили в тази посока, днес се виждате как със замах го променяте. Постарайте се онова, което правите да се нрави на околните. Не ви трябват нови фронтове. Искате да се порадвате на направеното.

още от Хороскоп
22
Понеделник
Април