Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 19 до 25 ноември

12744

Снимка: Shutterstock

Предстоящото пълнолуние на 23-ти ноември ще направи седмицата наситена с много емоции и крайни проявления.

Пълнолунието е моментът, в който двете светила са в точна опозиция и в срещуположни знаци. Това пълнолуние е между Слънце в знака Стрелец и Луна в знака Близнаци. То засяга оста на взаимоотношенията,пътуванията, договорните отношения, комуникация, философия, религия, а управителят на близнаци планетата Меркурий е в ретроградно движение. Седмицата ще бъде доста ограничена откъм действие и нови планове поради факта, че Меркурий е ретрограден. Това ще блокира новите проекти и дейности до 7-ми декември. Периодът не е подходящ за започване на нова работа, за регистриране на фирми, за стартиране на нов бизнес или проекти, за подписване на договори, за покупка на техника, електроника, автомобили, телефони. Меркурий управлява комуникацията, възможни са нарушения и затруднения в общуването. Периодът е подходящ за довършване на проекти,образование,за ремонти, за довършване на започнати дейности, възстановяване на нарушени отношения. За родените с ретрограден Меркурий, периодът на ретроградно движение на планетата е положителен.

ОВЕН

В началото на седмицата ще се наложи да овладявате импулса си за действие. Подходящ период за действие и активиране на плановете ви е след 10-ти декември. Отделете време и се заемете с вашите контакти и идеи, имате нужда от още информация. Планове, свързани с пътувания или обучения ще ви донесат много положителни емоции. За да избегнете финансови загуби не рискувайте с парите. Отделете особено внимание на партньорите си, лични и делови - и тук бурята не е отминала. Добрата новина, е че планетата на късмета Юпитер до края на тази година и през 2019 г. ще ви дари с възможности за растеж, поставяне на нови цели и завоюване на нови територии. Критични дни от седмицата за родените под знака са: 19, 20 и 25 ноември.

ТЕЛЕЦ

Напрежението при вас намалява, но не са изключени изненади и обрати, свързани с поставени цели. Бъдете внимателни при работа с документи и финансови операции, пазете се от измами. От вас зависи подобряването на взаимоотношенията, лични и делови. Очаквайте стабилизиране на вашите финанси и подкрепа от хората около вас. Бъдете решителни, поставете си нови цели, които ще ви дадат и нова посока на развитие. Критични дни за вас са 21 и 22 ноември.

БЛИЗНАЦИ

Ретроградния Меркурий, който е управител на вашия знак, ще ви дестабилизира през седмицата. Постарайте се да бъдете концентрирани и целенасочени, за да избегнете грешки в работата. Същевременно вашата популярност може да нарасне, съответно можете да замените едни връзки с други или ще се появят нови възможности пред вас, разширение и нови запознанства. Може да се поднови старо предложение за работа, но изчакайте Меркурий да се върне в директно движение. Пазете се от интриги и измами, а в любовта приемете подкрепата на любимия човек. За сега е важно да се ориентирате на кого и в каква степен можете да разчитате,а в зависимост от това, на кого сте се доверили в бъдеще ще имате успехи или падения. Дните около пълнолунието на 23-ти ноември са критични за вас.

още от Хороскоп
24
Петък
Май