нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 20 до 26 юли

Снимка: Shutterstock

Активни ще бъдат събитията, започнали в предходната седмица, но и с добавяне на нова линия.  Предстои второ Новолуние в знака Рак на 20 юли. Този факт не е случаен, той подчертава важността на темите свързани със сигурността, дома, семейството и кариерното развитие. Ракът ни вкарва в дълбините на подсъзнанието, действа изцелително и освобождаващо от много излишни стари и ненужни модели на поведение, мисли, емоции. Необходимост от промяна в стари форми на управление, преструктуриране на обществените слоеве.  

В първите дни ще има наместване на пластове: старата ситуация, която не е напълно приключила и новата вълна, която все още не е ясна. Идва времето, в което започва един нов творчески процес процес на обновление, справедливост и ново съзнание.

Тези първи дни, когато слънцето транзитира през последните градуси на знака Рак, ще бъдат силно емоционално оцветени за представителите от третата декада на знаците: Овен, Рак, Везни и Козирог. Задвижени са силни трансформационни процеси, които оказват влияние не само на индивидуално, но и на политическо и икономическо ниво.

С преминаването на слънцето в знака Лъв на 23-ти юли една част от събитията ще се придвижат в  нова посока. Приливът на енергия ще ни настрои към себеутвърждаването и собственото добруване.

Слънцето е основният източник, от който получаваме енергия, повече положителни емоции и добро настроение.  А Лъвът е сигнификатор на едни от най-благотворните и прекрасни теми в живота ни: любов, романтика, почивка и забавления, творчество, свободно време, връзката с нашите деца. Слънцето в Лъв ще окаже благоприятно въздействие върху самите представители на знака, но неговото благотворно влияние ще бъде в по-голяма степен изявено след рождените ви дни слънчеви представители. Положително влияние при останалите огнени знаци: Овен и Стрелец и при въздушните: Близнаци и Везни. До 9-ти септември се отваря силен период  за започване на нови дейности, проекти и преобразувания.

ОВЕН

Сила, динамика, ентусиазъм и желание за промяна - това е водещата тенденция за оставащата част от лятото. Постъпки, решения или избори от минал период могат да окажат силно влияние върху процесите в следващите дни. За тези от вас, които вече са наясно какво искат, стартира силен период на активни действия, започване  на нови проекти и дейности. Основната линия ще продължава да бъде свързана с две важни направления: обновление и стабилизиране на  финансовото ви състояние. Предпазвайте се от екстравагантни желания, които могат да доведат до дестабилизиране на финансовото ви положение. Втората силна тема е свързана със семейството: сигурност и преструктуриране в областите дом, преместване, семейни отношения или имотни казуси. Ако сте от тези представители на знака, при които живота протича спокойно, то може да се настроите на романтичната вълна на почивките и забавленията. След силната натовареност откъм работни ангажименти, това е вид заслужена награда. Активен и креативен период за собствениците на бизнес, творците, политиците.

ТЕЛЕЦ

Енергетиката на седмицата ще активира процеси, които до този момент бяха в застой. В първите дни е възможно към вас да се върнат ситуации  от минал период, които очакват окончателни решения. Това могат да бъдат задачи за уточняване на договорни отношения, обучения, пътувания. За някои представители на знака започва активен период на промени, свързани с  подобрения или ремонтни дейности в дома. Ще се налага да отделяте все повече време и енергия в отношенията с близките си: родители, членове на семейството, деца. Възможно е  ситуации в тази сфера да  нарушат вътрешното ви равновесие. Приемете случващото се като нещо необходимо. Ако усещате липса на енергия, намерете време за почивка.  Финансовото ви положение може да запази своята стабилност ако избягвате съмнителни предложения, свързани с бързи печалби. Не давайте пари назаем най-вече на ваши приятели или хора от близкото ви обкръжение.

БЛИЗНАЦИ

След периодът, в който вашите действия до известна степен бяха блокирани от ретрограден Меркурий, сега можете да се задействате. Второто новолуние в Рак отново ще активира теми свързани с приоритетите ви от една страна и подобряване на финансовото ви положение от друга. Насочете вниманието си към нови източници на доходи или получаване на подкрепа, помощ, съдействие  от партньори и влиятелни личности. Използвайте в максимална степен вашия чар, договаряйте, взаимодействайте, насочвайте. Вложете  дар словото си в провеждането на разговори и  преразглеждане  на договорни отношения, бъдете гъвкави и адаптивни, всяка съпротива ще бъде срещу вас и интересите ви. Активирайте се  в посока реализиране на това, което искате. През тази седмица и не само през нея ще бъдете в центъра на събитията, а съдбата е благосклонна към вас.

още от Хороскоп