нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 21-ви до 27-ми декември

Shutterstock

Последна работна седмица от изминаващата 2020 г., последни дни, в които празничното настроение постепенно ще  измества работните планове.

Седмицата започва с ярко събитие, което ще определи посоката през следващата година  - големият съвпад на двете вътрешно –външни социални планети: Юпитер и Сатурн в знака Водолей. Подобен съвпад на двете планети се случва веднъж на 20 г., с което те отварят нова страница и възможности в социално и икономическото развитие на световно ниво, а наред с тези сериозни размествания, промени ще настъпят и в личния живот на индивида. Съвпадът  на планетите в знака Водолей обаче за последен път е бил преди 600 г., с което поставят началото на епохата на Ренесанса.

На тази последна седмица от годината можем да погледнем като на подарък:  достигнахме до края на една сложна и трудна година за човечеството.

Предстоят едни от най-топлите и семейни празници: Бъдни вечер и Коледа. През тази година оценихме в най-голяма степен важността на семейството.

 На 21-ви декември започва астрономичната зима, от този ден нататък дните започват да се увеличават макар и незабележимо, но заедно със светлината се увеличават надеждата и вярата отправени  към идващата 2021г. Слънцето, основният източник на енергия премина в знака на сериозният Козирог. Това ще подейства  „приземяващо“ за някои, за други ще бъде период на поемане на отговорности,  за трети полагане на усилия за задържане на постигнати и завоювани позиции.

ОВЕН

За вас тази седмица, е наситена с положителни събития, но акцентът ще бъде  най-вече в обастта на работните ви ангажименти и задължения. Дните са подходящи да довършите започнати дейности или да вложите усилия в новите си начинания. Това е времето, когато към вас идват заслужени награди, повече финансови приходи или допълнителни работни проекти. Седмицата е подходяща да въведете ред във финансите си, изчистете всички стари задължения. Склонни сте към разточителство, което може да повлияе на финансовия баланс. С правилното поведение и действие можете да завършите годината успешно и да поставите стабилни основи за идващата. Търсете компромисните  решения,  това ще се отрази в положителна посока и на вашите финанси. Получаването на признание в обществен и личен план ще бъде акцент до 20-ти януари. За други представители на знака планове ,свързани с далечно пътешествие е възможно да бъдат реализирани.

ТЕЛЕЦ

Вие, земни и трудолюбиви представители на знака, през тази седмица можете заслужено да се зарадвате на празничните дни, а дори и да се възнаградите с една по-дълга почивка, а ако условията го позволяват  тя може да бъде до екзотично място. През изминаващата година, вие бяхте подложени на сериозни промени, при някои внезапни и неочаквани, а за други промените предстоят в една по-силна и преструктурираща степен през идващата 2021 г. Фокус през тази седмица сте самите вие, дайте си почивка, заредете се добре с положителни емоции и настроение. Отделете си лично време и преосмислете какво искате да осъществите през новата година. Основните събития през 2021г. ще се развиват на сцената на кариерното ви развитие и работни взаимодействия. Тази седмица е вашата седмица, в която е необходимо да усетите посока. Нови идеи или неочаквана помощ могат да подобрят настроението ви или да ви послужат като опора.

БЛИЗНАЦИ
В първите дни от седмицата ще се наложи да положите в максимална степен последни усилия за довършване на започнати проекти, отговорности в работен план. Активността ви в професионално отношение е повишена, а с нея и напрежението. През тази седмица се нуждаете от довършване на най-неотложните задачи. Внесете баланс, бъдете последователни и разпределете внимателно времето си. Цялото напрежение може да се отрази на здравето ви. Отделете време за себе си, за любимите ви хора, за нещата, които обичате. Внасянето на свежа, въздушна  нотка около  подготовката за празниците ще ви се отрази добре. Дните ви носят добри финансови възможности: нови източници на доходи или подобряване на финансовото положение чрез подкрепа от страна на вашите партньори. Особеност: можете да получите приятна изненада от място, откъдето най-малко очаквате. За да запазите празничното настроение, не отдавайте голяма роля на мнението или различните гледни точки на хората около вас.

още от Хороскоп