нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 21-ви до 28-ми януари

Снимка: Shutterstock

Седмицата ще бъде белязана от ярко астрономическо събитие: Пълнолуние, придружено от пълно лунно затъмнение, наричано още „Кървава Супер Луна.“  То ще настъпи в нощта на 20 срещу 21 януари. Това е моментът, в който Луната, Земята и Слънцето се подреждат в една линия, а Земята хвърля сянка върху спътника. 

При Лунно затъмнение светлината на съзнанието (Слънцето) се блокира и на повърхността излизат подсъзнателните и колективни процеси (Луната). Ирационалното взима превес над рационалното и логичното. Затъмнението е като приливите и отливите, управлявани от Луната: то изкарва на повърхността всичко скрито и осветява енергиите на сянката. Това време може да бъде изключително позитивно ако човек се настрои към своята интуиция и се вслуша в нея.

Периодът, които се отваря е благоприятен за приключване със старото, ненужното това, което е изчерпало своята форма. Приключва един цикъл и започва нов.

Пълното затъмнение и Пълнолунието в Лъв, ще активират темите за:

  • Любовта, приятелството и свободата

  • Развитието на творческата енергия

  • Децата и забавленията

  • Организациите неправителствени и политиката

  • Сигурността, кариерното развитие и семейството; Бъдещето..

Всичко ще бъде неочаквано и непредсказуемо, емоциите са силни, а импулсивното поведение е неовладяно. Възможни са неочаквани обрати и промени, чиято цел е да разместят пластовете в живота ни, за се направи място на Новото. В дните около Пълнолунието и след него се старайте да не взимате прибързани решения, поддържайте равновесието и баланса.

Пълнолунието и Затъмнението ще окажат силно влияние при родените в първата декада представители на знаците: Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, както и при родените в третата декада представители на: Овен, Рак, Везни и Козирог.

ОВЕН

Началото на седмицата е бурно и динамично. Затъмнението ще активира стари, недовършени процеси, свързани с вашия дом, семейство или взаимоотношения с родител. Взаимодействия от миналото ще получат развръзка. Предстоят изненади, не се поддавайте на импулсивни и прибързани решения, избягвайте конфликтите на работното място с вашите шефове и партньори. Сега е вашия звезден миг да насочите вниманието си към бъдещите си цели, към разширения на дейността ви и чуждестранни инвестиции. Успешна и силна подкрепа от звездите ще получите във вашите юридически дела, в преговорите, оформянето на договори най-вече свързани с разширението и обновлението на дейността ви. При някои от вас са възможни пътувания, които ще бъдат успешни, среща с късмета или любовта.

ТЕЛЕЦ

Бъдете внимателни особено в първите дни от седмицата най-вече във воденето на делови разговори, преговори и подписване на документи. Възможни са обрати най-вече ако имате неразрешени спорни казуси от минали периоди, развитието им може да е неочаквано за вас. Приемете спокойно обратите, те дават нова посока и възможности. Отделете време и необходимо внимание на членовете на вашето семейство, а също така намерете време за ваши любими занимания и интереси, това ще възстанови спокойствието ви. Положителната новина, е че ви очакват материални и морални придобивки от страна на вашите партньори, лични или делови. Пред вас се разкриват нови възможности за печалба и добри доходи, а това е важно за вашето равновесие. Насочете фокуса си към това, което искате и не се отклонявайте.

БЛИЗНАЦИ

Неочаквано събитие ще ви накара да промените приоритетите си. В първите дни от седмицата избягвайте необмислени покупки или инвестиции, ако имате стари задължение, се разплатете. Благоприятен и силен период, свързан с промяна в социалния ви статус, получавате подкрепа от вашите партньори лични или делови. Дейността ви може да бъде разширена чрез нови контакти и запознанства, които могат да претърпят развитие в бъдеще и да ви осигурят стабилно партньорство. Информационният поток при вас е силен, под влияние на разговори или преговори, нови идеи, ще вземете правилни решения, които ще доведат до конструктивни промени. Възможни са конфликтни или непредвидени ситуации в приятелския ви кръг.

още по темата
още от Хороскоп