Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 22 до 28 юли

Снимка: Shutterstock

Това е седмицата, в която може да изберете или активно да довършите това, което сте започнали или да се отдадете на заслужена почивка и забавления. Ретрограден Меркурий все още не позволява стартиране на нови проекти. Има още какво да се доизяснява, научава, отработва. Фазата на Луната е намаляваща, втори важен фактор - тази фаза на Луната е подходяща за довършване и приключване на започнатото.

Най-положителното събитие е преминаването на Слънцето на 23-юли в знака Лъв. Защо това е важно за нас? Слънцето е основният източник, от който получаваме енергия. Лъвът е неговия собствен знак на управление. Тук то е силно, ярко, горещо, в максимална степен излъчва своята енергия, която ще внесе мощен импулс от положителни емоции и добро настроение.

Лъвът е сигнификатор на една от най-благотворните и прекрасни теми в живота ни: любов, творчество, свободно време, връзката с нашите деца, а така също и с вътрешното ни дете. Кой може да си представи живота без Любов, това е енергията и силата, която има способността да ни променя и да сътворява, да ни превръща в Творци на собствения ни живот.

След времето на управление на Рака, което ни вкара в дълбините на подсъзнанието и подейства изцелително и освобождаващо от много излишни стари и ненужни модели на поведение, мисли, емоции, идва времето, в което започва един творчески процес, процес на обновление и радост. Слънцето в Лъв ще окаже благоприятно въздействие върху самите представители на знака, но по-силно ще бъде усетено това влияние след рождените ви дни, при останалите огнени знаци: Овен и Стрелец и при въздушните: Близнаци и Везни.

ОВЕН

Творчески подем и прилив на жизнена енергия! През тази седмица вие определяте посоката на движение на енергийния поток. Можете здраво да поемете управлението върху собствения си живот като изпозвате това, което е важно и значимо за вас. Подредете приоритетите си и действайте според тях. За да постигнете това, което искате ще бъде необходимо да овладеете порива си всичко да става бързо и така, както вие го искате. Търпението ще бъде ключово! Сега не е моментът да започвате нов бизнес или да предприемате сериозни финансови рискове. Периодът след 2-ти август ще бъде по-удачен за вас. Насочете вниманието си към стабилизиране на финансовото ви състояние. Все още имате за довършване поети ангажименти към дома и семейството. Посветете повече време на близките си. А за тези, които все още нямат семейство, звездите очертават един прекрасен романтичен период с много възможности. За други представители на знака това е времето за заслужена почивка и забавления.

ТЕЛЕЦ

Основен фокус през седмицата ще бъдете самите вие, вашите желания и приоритети. Доверете се на интуицията си и действайте според нея. Началото на седмицата ще ви накара да се обърнете към ситуации, които очакват окончателни решения. При някои започва период на усилени ремонтни дейности и подобрения в дома. Слънцето в Лъв и Марс, планетата на действието, която също е в огнения знак Лъв правят силно активна темата, свързана с дом, семейство и отношения с родител. Възможно ситуации по темата ще нарушат вътрешното ви равновесие. Приемете случващото се като нещо необходимо, вложете в максимална степен своята енергия и то по вашия начин, чрез грижа и внимание. Ако ви е напрегнато и трудно, намерете време за почивка.

БЛИЗНАЦИ

Според това как е преминал периодът на Пълнолунието ще разберете дали посоката, в която се движите е в синхрон с вашето светоусещане. Намирате се в период на осъществяване и получаване на морално удовлетворение от всички положени усилия до тук. Не бъдете твърде скромни, приемете похвалите, наградите, подкрепата от приятели и авторитети, но най-вече вие самите оценете това, което сте постигнали. През тази седмица ще се радвате на своите лични резултати, на сбъдната мечта или на нови предложения. А защо не и на заслужена почивка. Информационният поток, които идва към вас е изключително богат на идеи, нови предложения, обучения и нови запознанства. Ретрограден Меркурий все още ви дава възможност да работите в посока нови източници на доходи, които до голяма степен са свързани с вашите умения и таланти. Фокусирайте и насочете енергията си към това, което е най-ценно и важно за вас. Подгответе се за идващото Новолнуние в Лъв, което ще ви предостави нови възможности за действие.

още по темата
още от Хороскоп