нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 23 до 29 март

Shutterstock

Обстановката е необичайна и изисква осъзнатост, кардинална промяна и активно действие в начина на живот на индувидуално ниво, в политическата, социалната и икономическа политика в световен план. Времето изисква да създадем нова глава в историята на човечеството. Съвпадът между планетите говори за необходимост от разчупване на старите модели и начини на мислене, поведение, дейност и създаване на нови форми.

Основната тенденция за развитието ни през 2020г. започва своята пренастройка. През тази седмица настоящата ситуация ще получи развитие и възможна нова насока.

Две са ярките и определящи събития:

- На 24-ти март е новолунието в знака Овен. То е едно от най-важните и значими новолуния, което поставя началото на важен едногодишен период, тъй като Овенът е първият знак в зодиака. Лидер, водач, войн, от него започва всичко. Кардинален знака, който изисква кардинална ПРОМЯНА! Ентусиазмът, енергията, желанието за активно действие, за нещо ново постепенно ще се увеличават. Това е седмицата, в която при нормални условия,( а сега ситуацията в страната и в цял свят е усложнена), ако сте готови с решенията си и знаете ясно и точно какво искате, можете да предприемете активни дейстие.

- На 22-ти март Сатурн, управителя на съдбата, който отговаря за социалното и кариерно развитие, строгият, но справедлив житейски учител излиза от знака на собствено управление Козирог и до 2-ри юли ще бъде в първите градуси на знака Водолей. До известна степен това положение ще внесе облекчение, доза оптимизъм и вяра в едно по-добро бъдеще.

Ще се активират процеси, които изискват сериозна трайна и промяна в начина на живот. Необходимост от приспособяване към нови форми, модели и приоритети. Съпротива до голяма степен между старото статукво и налагащата се промяна в живота ни ще усетят в най-голяма степен представителите на родените в началото на неподвижните знаци: Телец, Лъв, Скорпион и Водолей.

Сатурн във Водолей ще активира един нов начин на взаимодействие между хората, промяна в сферата на комуникацията, обмена на информация, създаване на нови групи, организации и пренастройка в приятелските кръгове. Засилва се желанието за свобода в изразяването и преговарянето за личните интереси.

ОВЕН

Новото начало, което ще поставите сега, ще определи тенденциите през цялата 2020г. Силно стимулираща е енергията, която усещате, импулса и желанието за промяна са водещи при вас. Социалната ви активност се увеличава, а седмицата е подходяща за срещи, разговори, обмен на информация, взаимодействие в групи или пътувания в случай, че е възможно в настоящата обстановка. Приоритетите ви започнаха да се променят от миналата година, сега ще се наложи да предприемете активни действия във важни за вас теми. Изградете правилна стратегия за действие като се доверите на интуицията си, въоръжете се с търпение, за да постигнете успех. Намирате се в период, който е полезен за постигането на различни цели, за придвижване на проекти, които изискват лидерство и инициативност. Моментът е подходящ да обновите дейността си чрез нови технологии, оригинални хрумвания.

ТЕЛЕЦ

Ситуацията при вас не е еднозначна. От една страна, за родените в началото на знака настъпват съществени промени в професионалната сфера, кариерно или социално развитие. Промените, които сте обмисляли от дълго време в тези области, сега ще изискват определени решения и действия. При други представители на знака събитията ще се движат според посоката, която сте предприели преди време . Новолунието в Овен ще активира процеси, за които имате готовност, а при други обстоятелства то ще ви постави на кръстопът, на който е необходимо да усетите и изберете посоката. Желанието ви за промяна се увеличава, а липсата на търпение също. Водеща остава темата за финансовата ви стабилност. Венера, платетата, която управлява вашия знак транзитира в собствения си знак и минава през вашия първи дом. Късметът и щастието са на ваша страна. Седмицата е изключително благоприятна за тези от вас, които работят с чуждестранни фирми, очертава се възможност да поставите едно ново начало във вашите отношения, а за други представители на вашия знак това може да бъде предложение за работа в чужбина. Успешен период за уреждане на юридически казуси.

БЛИЗНАЦИ

Седмицата е подходяща да поставите нов старт и да преминете към действие за реализиране на ваша мечта. Имате енергията, импулса и волята за промяна. Това, което започнете, ще зададе и основната линия за цялата година. Изпълнени сте със страст и енергия за постигане на целите си. Това може да даде добри резултати, да бъде изключително продуктивно за вас ако си сътрудничите с уменията и парите на другите. Необходимо е да използвате приливната вълна като я вложите в подходяща дейност, за да избегнете непредвидени ситуации. Активира се добър период за взаимодействие с групи или с вашия приятелски кръг. Интересите ви се променят, а информация или нови знания, получени от авторитетни личности, могат да родят нови идеи относно вашите цели, свързани с бъдещето ви движение през годината. Проведете необходимите разговори и потърсете насока от ваши подръжници, приятели, покровители.

още от Хороскоп