нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 23 до 30 ноември

Shutterstock

Седмица на действията и осъществяване на целите. Марс е директен, а слънцето от 22-ти ноември е в огненият знак Стрелец. Двете планети, свързани с ентусиазмът, енергията, виталността, смелостта са в огнени знаци, което усилва тяхното влияние. След дългия период на преосмисляне, затишие, анализ или затруднения в действията, след новолунието в Скорпион, което беше миналата седмица и активира важни процеси, отговорни за трансформацията и активността, през тази седмица действащите събития ще продължават да се развиват. Меркурий и Венера са в Скорпион, страстите и желанията за завоюване на определени територии са изключително силни, но в съчетание с необходимост от преосмисляне и промяна в определени области. Слънцето в Стрелец ще активира нови теми, които ще бъдат силно подчертани от пълнолунието на 30-ти ноември, което е придружено от сенчесто затъмнение. Активните теми са свързани с  информационния поток и неговата достоверност, общуването, договорните отношения, сделките, търговията, пътуванията, обученията, възможностите за разширяване на определени дейности. Слънцето ще повиши в голяма степен градуса на позитивното отношение към живота и настроението. А „загубите“ няма да пораждат мрачно чувство.

ОВЕН

Силна и успешна седмица, в която може да предприемете смело действия към осъществяване на желаното. Звездите ви даряват със своята подкрепа, Марс, вашият планетен управител допълнително ви прави уверени, вдъхновени и настроени да покорите нови хоризонти. Вие сте в една от най-добрите позиции. През тази седмица можете да оставите въображението си свободно да твори, за да създадете една нова визия за живота си. Бъдете смели и вдъхновени, мечтайте и поставяйте цели. Всичко е възможно, всяко ново начало започва с мисъл. Пред вас се отварят нови възможности за разрастване на основната ви дейност, границите се разширяват. Силен период за уреждане на юридически дела, съдебни спорове и решения. За други това е времето за полагане на изпити, довършване на висше образование или взимане на решенияу свързани с обучения в бъдеще. Някои представители на знака ще се насочат към пътешествия и опознаване на чужди култури. Възможност за романтични преживявания или среща с любовта.

ТЕЛЕЦ

Ако вече сте успели да преструктурирате вашите връзки или  сте направили реформа в областта на бизнес партньорствата си, то сега се активира успешен период, в който ще се радвате на плодовете от положените усилия. За други, които са поставили край на дългогодишни партньорски отношения, сега се активират нови възможности. През тази седмица можете да поставите основи на нови връзки или партньорства. Това, което активирате сега, ще ви носи добри доходи в един по-дългосрочен период. За тези представители на знака, които са свикнали да носят не само своите отговорности, но и да поемат отговорностите на другите, сега е времето, когато могат да променят нещата. Отворете се към получаване на подкрепа, а тя ще дойде във всяко направление: физическа, финансова и морална.

БЛИЗНАЦИ

Водеща и важна седмица за вашето професионално, кариерно или социално развитие. Ще се наложи да разпределяте енергията и вниманието си между вашата основна дейност и работни ангажименти, а от друга страна се активира силен период за вашите партньорски отношения. Внесете ред в ежедневието си, бъдете толерантни към вашите колеги и избягвайте конфликтни ситуации, защото могат да ви дестабилизират. За някои представители на знака започва период на създаване на нови партньорства, изясняване на позиции и уточняване на цели, свързани с бъдещо взаимодействие. Поводите за добро настроение и изненадите от хора, които ви подкрепят се увеличават. Въпреки различните гледни точки лесно ще преодолеете различията, шансовете ви за добро взаимодействие се повишават.

още от Хороскоп