нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 24 до 30 юни

Снимка: Shutterstock

Последна седмица от месеца, дни преди Новолунието на 2 юли, когато отново ще имаме прекрасната възможност да започнем живота наново, по нов начин, да стартираме проекти, дейности, начинания.

Последните дни от един лунен месец са посветени на активно действие най-вече в посока приключване, финализиране, довършване на започнатото от началото на месеца или за по-ранен период от време. Това определя и посоката на движение: въвеждане на ред, изчистване и освобождаване от всичко излишно, за да се направи място за новото.

Това е последната седмица от Лунния месец. Времето е подходящо за трансформиране на стари програми, приключване на договорни отношения, за довършване и приключване на поети ангажименти.

Ако в живота ви се повтарят ситуации от миналото, то те изискват преработване и промяна.

През седмицата е засилен стремежът към търсене на сигурност и стабилност в една или друга област. Водене на срещи и преговори, фокус идеи и промяна в гледната точка ще доведат до конструктивни възможности и промени. За мнозина, работата ще остане на заден план и основна тема ще бъдат домът, семейството, задължения и отговорности свързани с тях.

ОВЕН

Вие определяте посоката си на движение през седмицата. За вас в най-голяма степен важи необходимостта от приключване и финализиране на започнати дейности и поети ангажименти. Основните ви стремежи са насочени към внасяне на стабилност в една или друга област. Събитията, които предстоят през тази седмица и техния развой зависят от вас самите. Имате енергията, силата и решителността да се справите. Ако възникнат непредвидени ситуации, те ще са свързани с взети решения през изминали периоди. Дните 26 и 27 юни носят повече напрежение за вас. Пазете се от импулсивни постъпки, контролирайте емоциите си и най-вече гнева, насочен към вашите подчинени или шефове, членове от семейството. Движете се в посока преговори и отстояване на собствените позиции и ценности. Новите възможности, свързани с обновяване или промяна на финансовото ви положение все още са активни. Оценете ги, обмислете ги и през следващата седмица може да започнете конкретни действия. Периодът е благоприятен да инвестирате голяма част от енергията си в семейството, дома, отношения с родители. За други започва период на заслужена почивка.

ТЕЛЕЦ

Събитията през тази седмица се движат според избраната и установена от вас посока. Насочете вниманието си към разширение, подобряване и стабилизиране на финансовите доходи, периодът е все още силен и ви подкрепя. В друг аспект можете да бъдете щедри да възнаградите себе си с материална придобивка, за която мечтаете. Желанието във вас за промяна е голямо, ако ситуацията в живота ви е неудовлетворителна или имате усещане,че не е справедлива, то можете да вземете важно решение и да промените обстоятелствата. Преди това е добре да се възползвате от факта, че периодът е подходящ и подкрепящ за провеждане на разговори, диалози, срещи и преговори с цел отстояване на вашата собствена позиция. Избягвайте конфликтите и агресивното отношение, бъдете дипломатични, смели и защитете позициите си. Критичен ден за вас е 28 юни. Възможни са непредвидени ситуации, които ще ви направят по-импулсивни от обикновено.

БЛИЗНАЦИ

Това, което сте започнали продължава да се развива. Тази седмица е съществена за вас, съберете мислите си,подредете приоритетите си, заложете на дар словото си, събирайте информация, провеждайте разговори, за да постигнете в максимална степен това, към което се стремите. В първите дни от настоящата седмица вниманието ви ще бъде ангажирано с основната ви дейност, работа. Социалната ви активност расте, но пред вас стои необходимостта от довършване на започнати дейности или проекти в по-ранен етап или изясняване на отношения с колеги и шефове. Възможно е да не ви разберат правилно, това ще внесе хаос в работния ви ритъм. Не се отказвайте и преговаряйте за приоритетните си позиции. Избягвайте финансовите рискове, покупки над вашите възможности или теглене на кредити. Насочете усилията си към стабилизиране на съществуващото финансово положение с тенденция разширяване и нови източници на доходи. Бъдете креативни и действайте. Доверете се на подкрепата, която получавате, обединете усещания и разум, за да постигнете това, което искате. Избягвайте взимане на важни решения на 24 и 25 юни.

още от Хороскоп