Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 25 до 31 март

Снимка: Shutterstock

Седмицата започва с прекрасен празничен ден, Благовещение. Според българската традиция този ден поставя началото на Пролетното равноденствие, началото на пролетта. Време за активно действие и сеитба, в пряк и преносен смисъл. Възможност да обновим живота си и да го поведем в правилна посока.

Седмицата не предполага активна дейност, благоприятна е за преосмисляне и довършване на започнатото, а новото начало ще поставим в дните след 5-ти април, когато ще настъпи Новолунието в Овен.

Най-важното звездно събитие тази седмица отново е свързано с Меркурий, който ще смени посоката си от ретроградна в директна на 30-ти март.

Ретроградният Меркурий предизвика съществени промени в живота на мнозина като ефекта от тях ще бъде разбран в последствие. Положителното му влияние е свързано с решения, взети под влияние на интуицията и натрупания опит, които помагат за определяне на бъдещите цели, които водят до подобряване на статуса, по-добри социални позиции и печалби.

В дните 28-ми, 29-ти март той ще бъде стационарен, което силно ще повлияе върху нормалното протичане на ежедневните планове. В тези дни избягвайте взимането на важни решения, подписване на договори и споразумения. При пътувания е необходима по-голяма концентрация.

ОВЕН

Седмицата ви дарява с прилив на енергия и ентусиазъм. Слънцето премина във вашия знак на управление, Овен. От 21-ви март пред вас се открива нов период на обновление и действие. През тази седмица насочете вниманието си към приключване и финализиране на започнати проекти, поети ангажименти, дейности. Доверете се на интуицията си и придобития опит и отделете време, за решения свързани с вашето кариерно развитие и социален статус за вбъдеще. Седмицата е благоприятна за решаване на юридически въпроси, определяне на бъдещи цели, образование и изпити, отношения с чуждестранни партньори. Критични за вас са дните 28-ми и 29-ти март. Избягвайте импулсивни постъпки и решения взети под влияние на гняв. Бъдете максимално внимателни във финансовите операции. Нека рисковете ви бъдат премерени. Преподреждат се приоритетите ви. Новото начало за вас ще настъпи след 5-ти април.

ТЕЛЕЦ

През тази седмица активни ще бъдат процесите започнали в предходната. Все още си остава значима за вас темата, свързана с вашите партньори, лични и делови. Необходимо е да отчетете факта, че неудовлетворението, което изпитвате е във висок градус, но в същото време е важно да вземете правилните решения, а това не е възможно на този етап. Уран, планетата на промените премина в знака Телец, именно той ви кара да търсите нещо ново, свобода, промяна. Ако нещо е изпълнило предназначението си във вашия живот пуснете го, а ако е важно и значимо, постарайте се да го запазите като направите известни компромиси. Уреждане на финансови въпроси или наследствени дела, могат да увеличат напрежението ви. Но от друга страна вашето финансово положение се подобрява, получавате подкрепа от влиятелна личност или поради положени усилия в изминал период. Положителната новина е, че ако искате промяна на попрището си през седмицата може да получите нови предложения. Повишената ви инициативност ще доведе до разширяване на влиянието ви. Интуицията ви е силна тя ще ви покаже вярната посока.

БЛИЗНАЦИ

Желанието ви за промяна е силно. Усилва се намерението ви да промените живота си, да сбъднете ваша мечта. Засега се налага да изчакате и преосмислите целите си. Април месец ще ви предостави нови възможности и решения. В тази последна седмица от март за някои ще приключи определен етап от живота им. Събитията следват своя собствен ход, а някои от тях не зависят от вас. Въведете ред във финансите си и в договорните отношения с партньорите си. През седмицата ще получите благоприятна и неочаквана подкрепа, ново запознанство или човек от миналото ще се появи с предложение, което може да промени посоката ви в бъдеще. Направете анализ на своята основна дейност до тук. Използвайте натрупани знания, опит и се вслушайте в интуицията си, за да можете да изберете правилното решение. На работното място все още има неясноти и не всичко е така, както ви харесва. Насочете усилия към утвърждаване на авторитета, анализирайте досегашната си дейност и внесете необходимите промени в бъдеще. Това ще ви донесе гарантиран успех в кариерното развитие. Бъдете внимателни пред кого споделяте вашите намерения, все още съществува опасност да бъдете неправилно разбрани от конкуренция и недоброжелатели.

още по темата
още от Хороскоп