Затвори

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 25 до 31 май

Shutterstock

Последна седмица от месец май, но първа седмица след Новолунието в Близнаци, което ще определи посоката в следващите две седмици. Това Новолуние е определящо и задаващо посока за един по-дълъг период от време. То действа обновяващо и възстановяващо условията на живот.

Ще успеем ли да се приспособим към новите условия? Каква нова информация ни е необходима? Как да преструктурираме своите отношения.  Как ще повлияят двата месеца откъсване от стария начин на живот? Тези и още много други въпроси, свързани със сигурността, договорните и лични отношения, информацията,пътуванията и почивките ще бъдат актуални и ще ни вълнуват.

Съвкупността от ретроградни планети ще предизвикат възобновяване на ситуации от минали периоди, синхрони и случайности, но завръщане на тези ситуации в живота ни по един полезен и обогатяващ ни начин. Необходимостта от информация и конкретни знания с цел подобряване на предприемачеството и бизнеса ще активират линията на новите интереси. Енергията на Близнаци ни предоставя рецептата за нов начин на живот.

При много хора ще се появи желание или необходимост от втора работа или пък започване на два проекта едновременно, акцент на две важни теми, които ще се развиват във времето.

Следващите две седмици са времето за изграждане на стабилен мост между натрупаната житейска опитност и мъдрост в миналото и новото, на което сега се задава форма, а това е основата на Новото бъдеще.

ОВЕН

Ще се ориентирате, че се движите в посоката, която искате, по  резултатите, които продължават да идват към вас. Тези, които са постигнали стабилност в своето кариерно развитие, могат да насочат  повече усилия към себе си, към себеосъществяване, рекламиране и обновяване на дейността, преразглеждане на договорни отношения или усвояване на нова информация. Бъдете внимателни при подписване на документи, придържайте се към сигурността и запазване на придобитото. Обещания за бързи пари, лесен бизнес могат да бъдат подвеждащи. За други представители на знака периодът до средата на юли е времето за изясняване и вид подготовка за нов старт, който може да предприемете  в средата на лятото. През тази седмица ще се активират казуси, свързани със задължения и отговорности към членовете на вашето семейство или необходимост да намерите повече време за близките си, за вашите деца или любими занимания. Очакват ви положителни емоции, породени от романтични преживявания.

ТЕЛЕЦ

Слънцето вече преминава във вашия дом на ценностите, приоритетите и финансите. Тези теми ще продължават да бъдат изключително важни за вас, да търсите вид подкрепа, нови решения или да интегрерирате и развиете нови умения. Ако все още нямате яснота какво да предприемете през следващите две седмици ще има доста ясни знаци, които ще ви помогнат да определите посоката. В същото време, ако се доверите на всичко, което сте успели да постигнете до тук благодарение на вашата вътрешна стойност и ако повишите себеоценката си, то лесно ще подредите пъзела. Промяната и новото изискват по-скоро пренастройка на ментално ниво, а останалото е вътре във вас.  Основна тема остава финансовата ви стабилност, възможни са връщане на ситуации от миналото, свързани с паричните потоци, тяхното преразглеждане и взимане на окончателни решения. За други представители на знака това е период на възстановяване на изгубени позиции, материални награди, обезпечаване. Бъдете прецизни в начина, по който инвестирате своите пари. Внимавайте при попълване на документи!

БЛИЗНАЦИ

За някои представители на знака най-вече тези, които са родени в първата декада, започва слънчев, силен и позитивен период. Три важни планети са в знака Близнаци: Венера, Меркурий, Слънцето и в допълнение Северният лунен възел, който е свързан с еволюционното развитие на човечеството. Вие поставяте ново начало в своя живот, а стилът, уменията и знанията ще помогнат на мнозина в този сложен преходен период, защото това, което сте вие, знаете и можете ви извежда преднина пред останалите, които ще се налага да развиват и прилагат тези качества в един по-продължителен период. През тази седмица вие определяте посоката. Ориентирайте се в целите си и бъдете последователни в действията си. За да успеете в сложната среда на съществуване около вас, повишената конкуренция, необходимостта от доказване е необходимо да си изградите правилна стратегия. Нека предизвикателствата ви послужат като трамплин към реализирането ви в новата обстановка. Информацията, знанията и опита, които имате са стабилна основа, но може би идва време да преразгледате отношенията си, да създадете нови партньорства или да приемете подкрепа. Екстравагантна покупка или щедри подаръци ще повишат градуса на настроението ви през седмицата.

още от Хороскоп