Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 25 февруари до 3 март

Снимка: Shutterstock

През тази седмица активни ще бъдат темите, свързани с финансите, управлението на капитали, уреждане на данъци и наследства, партньорски взаимоотношения, юридически дела, образование, отговорностите и задълженията, целите и постиженията, работата и взаимоотношения с авторитети: шефове и управляващите, организациите и сдруженията, мечтите и идеалите. Тенденцията през периода е насочена към стабилизиране на финансовото положение, осигуряване на надеждни и постоянни източници на доходи. Това е период, в който е добре човек да се довери на своя вътрешен глас, за да следва правилната посока. Засилени са интуицията и въображението, възможност за невероятни открития, прозрения, разкриване на истини. Основната насока на седмицата е довършване на започнати проекти и дейности, анализиране на изминаващия период, отстраняване на всичко излишно и запазване на най-значимото за следващия етап. Луната е в намаляваща фаза, а на 6-ти март е Новолуние в знака Риби.

ОВЕН

Не рискувайте с парите през тази седмица, насочете енергията си към затвърждаване на постигнатото, довършете започнати проекти, но не изпускайте от поглед бъдещите си цели. Ако имате финансови казуси за уреждане с вашите партньори, лични или делови, то сега е моментът да внесете ред. Текущата седмица е подходяща за дейности, свързани с финансови въпроси, данъчни и наследствени дела, уреждане на кредити и заеми или юридически дела. Върви ви, вие сте от късметлиите на зодиака, занимават ви въпроси свързани с чужбина, пътешествия или уреждане на догори с чуждестранни инвеститори. Социалната ви активност нараства, а това ще промени средата около вас, приятелския кръг и обкръжението. За някои от вас периода е свързан с пътешествия до далечни и екзотични места, не е изключена и любовна авантюра.

ТЕЛЕЦ

От известно време вашата активност и ентусиазъм се увеличават, а заедно с тях расте и желанието ви за промяна. Вътрешното напрежение ще се прояви и навън. През седмицата следете за вашето отношение към партньорите ви, лични или делови, увеличава се тенденцията за конфликти, но и уреждане на отношения. От една страна периодът е подходящ да сложите край на отношения, които са изчерпали своята форма, а от друга, ако искате да запазите партньорствата си, ще се наложи да направите известни компромиси. Уреждане на финансови въпроси или наследствени дела, могат да увеличат напрежението ви. Но от друга страна вашето финансово положение се подобрява, получавате подкрепа от влиятелна личност или поради положени усилия в изминал период. Положителната новина е, че ако искате промяна на попрището си, през седмицата може да получите нови предложения. Повишената ви инициативност ще доведе до разширяване на влиянието ви. Интуицията ви е силна, вслушайте се в нея, тя ще ви покаже и посока ви на движение.

БЛИЗНАЦИ

През тази седмица се заемете с най-неотложните задачи. Пазете силите си и енергията си, инвестирайте повече време да се погрижите добре за себе си, започнете здравословен режим на хранене, придобийте нови полезни навици. Това, което сте започнали се движи по инерция, запазете и укрепете съществуващото. До края на март ще приключи един период в живота ви, дотогава събитията, които се случват до голяма степен не зависят от вас.Периодът не е подходящ за нови проекти. Въведете ред във финансите си и в договорните отношения с партньорите си. През седмицата ще получите благоприятна и неочаквана подкрепа, ново запознанство или предложение ще повиши настроението ви, а може да промени посоката ви в бъдеще. Пазете гърба си, избягвайте интригите на работното си място. Възможно е да получите яснота по въпрос, по който истината е била укривана.

още по темата
още от Хороскоп