нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 25 ноември до 1 декември

Снимка:Shutterstock

Предстои ни силна и основополагаща седмица. Измина един интензивен и сложен период, период на преосмисляне и трансформация. Събията през този период имаха една основна цел - да предизвикат размисъл и пренастройка в начина ни на живот. Те поставят необходимостта от осъзнаване и поемане на нови отговорности в определени, маркирани от събитията области. Изпепеляване и създаване отново.

Най-важното събитие през тази седмица е новолунието в знака Стрелец. Енергията е позитивна, а усещането за идващите празници повишава настроението. „Загубите“ не създават мрачно чувство. Стрелецът е най-позитивният знак, който управлява едни от най-тъмните дни в годината. Огнен и вдъхновен, той ни насочна към поставяне на цели за един по-дълъг период от време. Новолунието в Стрелец е на 26-ти ноември. Това е денят, в които имате възможност да отправите своите десет желания към Вселената и да поставите ново начало в живота си.

ОВЕН

Силна и успешна седмица. Звездите ви даряват със своята подкрепа, а това ви прави силни, уверени, вдъхновени и настроени да покорите  нови хоризонти. Вие сте в една от най-добрите позиции. През тази седмица можете да оставите въображението си свободно да твори и да създадете една нова визия за живота си. Бъдете смели и вдъхновени, мечтайте и поставяйте цели. Всичко е възможно, всяко ново начало започва с мисъл. Пред вас се отварят нови възможности, свързани с разрастване на основната ви дейност, границите се разширяват. Силен период за уреждане на юридически дела, съдебни спорове и решения. За други това е времето за полагане на изпити, довършване на висше образование или взимане на решения свързани с обучения в бъдеще. Някои от представителите на знака пък ще се насочат към пътешествия и опознаване на чужди култури. Възможност за романтични преживявания или среща с  любовта.

ТЕЛЕЦ

Ако вече сте успели да преструктурирате или сте направили реформа в областта на бизнес партньорствата си, то сега се активира успешен период, в който ще се радвате на плодовете от положените усилия. За други, които са поставили край на дългогодишни партньорски отношения, сега се активират нови възможности. През тази седмица можете да поставите основи на нови връзки или партньорства. Това, което активирате сега, ще ви носи добри доходи в един по-дългосрочен период. За тези представители на знака, които са свикнали да носят не само своите отговорности, но и да поемат отговорностите на другите, сега е времето, когато могат да променят нещата. Отворете се към получаване на подкрепа, а тя ще дойде във всяко направление: физическа, финансова и морална.

БЛИЗНАЦИ

До голяма степен събитията, които ще се случват, са свързани с другите. Ще се наложи да разпределяте енергията и вниманието си между вашата основна дейност и работни ангажименти, а от друга страна се активира силен период за вашите партньорски отношения. Внесете ред в ежедневието си, бъдете толерантни към вашите колеги и избягвайте конфликти ситуации, това ще ви дестабилизира. За някои представители на знака започва период на създаване на нови партньорства, изясняване на позиции и уточняване на цели, свързани с бъдещето ви взаимодействие. Поводите за добро настроение и изненадите от хора, които ви подкрепят се увеличават. Въпреки различните гледни точки лесно ще преодолеете различията, шансовете ви за добро взаимодействие се повишават.

още от Хороскоп