нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 26 април до 2 май

Shutterstock

Седмица на преобразованията. Събитията ще следват зададената до момента посока, но с една значима цел - търсене на сигурност и по-добри финансови резултати.Първите дни от седмицата ще носят силен емоционален заряд, белязан от Пълнолунието в знака Скорпион. Темата за финансовата сигурност ще бъде акцент.

Съвпупността от планети в знака Телец, знак на парите и сигурността и Пълнолунието в Скорпион определят периода като водещ в преразпределянето на капитали, въвеждане на баланс в приход-разход, нови възможности за увеличаване на притежанията и т.н. Чисто материални въпроси излизат на дневен ред. Заедно с тях се налага преразглеждане на приоритетни и водещи теми с цел постигане на стабилност, комфорт, мир и удовлетворение.

Въвеждане на баланс и равновесие, придвижване към златната среда остават основен фокус.

Множество неочаквани събития и обрати ще окажат значимо въздействие. Необходимостта човек да защити своите интереси, притежания, ценности се повишава.Това е седмицата, през  която е необходимо тези, които имат ясна цел и визия за живота си да се задействат, да използват в максимална степен силната приливна енергийна вълна, а тези, които все още не виждат фокус да изчакат докато си изяснят целите.

Бъдете премерени и балансирани в желанията и действията си. Алчността, вътрешният подтик за постигане на целта чрез манипулация, борбата за власт са повишени.

Пълнолунието ще активира сериозни процеси при фиксираните знаци от първа декада: Телец, Лъв, Скорпион и Водолей. Преобразованията са съществени.  

ОВЕН

Пълнолунието в началото на седмицата ще ви направи по-чувствителни и емоционални. Бъдете осъзнати в тези първи дни от седмицата, предпазвайте се от прибързани и импулсивни решения и действия. Част от събитията, които се задвижват ще бъдат свързани с вашите партньори в личен и делови аспект. Търсене на компромисни решения, решаване на казуси от минали периоди ще бъдат належащи. До средата на май периодът е продуктивен и подкрепящ ви в решаване на въпроси, свързани с необходимостта от постигане на сигурност и стабилност най-вече в областта на вашето финансово положение. Възможни са промени или внезапни ситуации, които да доведат до нови решения.  Събитията ще внесат необходимост от смяна на приоритети и преобръщане на гледната точка. Преговаряйте за интересите си, отстоявайте своята позиция, защитете това, което е ваше или ви е ценно. Уловете вълната, доверете се на интуицията си, уловете тези предложения, които ще окажат благотворно влияние върху финансовото ви състояние.  Предприемете конкретни и правилни действия.

ТЕЛЕЦ

Преминавате през един от най-ползотворните периоди в живота ви. Съвкупността от планети във вашия знак Телец активира вътрешната ви природа, а заедно с това ви предоставя и нови възможности. Можете да задвижите събитията в посоката, която е важна и значима за вас. Нещо, което досега е било само мечта може да стане реалност. Пълнолунието в срещуположния знак Скорпион ще наелектризира обстановката в първите дни от седмицата. Напрежение може да възникне между вас и постоянните ви партньори. Различни гледни точки, конфликт на интереси или ситуации от минали периоди могат да се възобновят. Избягвайте грубото поведение, не бъдете прибързани или прекалено емоционални. През тази и следващата седмица  съществува опасност от разрушаване на взаимоотношения. Доверете се на вътрешния си глас, на силната си интуиция, на увереността, която получавате от планетната аспектация  и смело направлявайте живота си в избраната от вас посока. Меркурий, планетата на комуникацията е все още във вашият знак. Подредете мислите си, водете разговори и защитете интересите си. А Венера в Телец  ще усили чара и влиянието ви.

БЛИЗНАЦИ

Седмицата е с основна насока преосмисляне на съществуваща ситуация в кариерното ви развитие, обществен статус, работни процеси, които са на път да се променят. Ако досега сте започнали нещо ново, то бъдете последователни и постоянни в действията си. За тези от вас, които все още не са готови с нови варианти и избори периодът ви предоставя възможност за вид отдръпване от работната среда, почивка, които ще внесат изясняване на посоката. Силното присъствие на планети в знака Телец ви настройва към необходимостта от натрупване на енергия. Преразгледайте възможностите, използвайте усиления информационен поток, проведете необходимите  разговори, които ще ви помогнат да вземете правилни решения. Отворете се към това да получите подкрепата - морална или материална - от страна на  влиятелни личности или на вашите партньори. Дните около Пълнолунието на 27 април ще внесат светлина относно вашите планове свързани с бъдещето. Възможни са нови запознанства или промяна на основната ви среда. Появяват се нови възможности, които ще подобрят финансовото ви състояние.

още от Хороскоп