Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 26 август до 1 септември

Снимка: Shutterstock

Седмицата е финална, отново предстои новолуние този месец в знака Дева, който идва по един естествен начин да въведе ред след почивките и забавленията. Отпускането, което беше присъщо за изминалите дни, постепенно се заменя с енергията на дисциплината и трудолюбието на Девата.

Новолунието в Дева е на 30-ти август. Това звездно събитие определя и основната посока през седмицата. Всяко новолуние ни дарява с прекрасни възможности да започнем живота отново, по нов начин, да стартираме проекти, дейности, начинания.

Последните дни от един лунен месец са посветени на активно действие най-вече в посока приключване, финализиране, довършване на започнатото от началото на месеца или от предходен период.

Силното присъстви на планети в знака Дева значително ще подпомогне процесите, свързани с въвеждане на ред, изчистване и освобождаване от всичко излишно, за да се направи място за новото.

Това е последната седмица от Лунния месец.

Времето е подходящо за трансформиране на стари програми, приключване на договорни отношения, за довършване и приключване на поети ангажименти.

Ако в живота ви се повтарят ситуации от миналото, то те изискват преработване и промяна.

През седмицата е засилен стремежът към търсене на сигурност и стабилност в една или друга област. За мнозина работата ще се превърне в основен фокус, преструктуриране, подреждане и решения на въпроси, свързани с организацията с цел оптимизиране и подобрение.

Тази седмица предоставя възможност за анализ на изминалия период и размисъл върху избора на посока след новолунието.

ОВЕН

Промените при вас са започнали. Основните дейности през седмицата ще са свързани с процесите, които се активираха през предходната. Ако към вас да се връщат ситуации, свързани с минали периоди, това означава, че е необходимо да ги довършите и приключите. Сега е моментът да изчистите старото и излишното. Една част от времето ви ще бъде ангажирана с дома и семейството, с важните за вас хора, тези, които са опората ви. Отделете повече време за самите себе си и за децата си. В работата ситуацията не е от най-приятната. Възможни са конфликти с колеги или проява на стари нерешени проблеми. Периодът, който се активира е благоприятен да преструктурирате основната си дейност и в максимална степен да подобрите работния си процес. Тези от вас, които искат да започнат нова дейност, могат да посветят седмицата на размисъл и подготовка за посоката, която ще изберат след новолунието.

ТЕЛЕЦ

Въпреки, че тази седмица е свързана с поставянето на край в една или друга област, за вас нещата стоят по друг начин. Късметът и щастието ще ви придружават не само през седмицата, а и през целия месец септември. Довършването и приключването на започнати дейности при някои от вас може да е свързано с отговорности към дома, семейството, родителите. За други това е седмица за почивка и любими занимания. Каквато и да е ситуацията, отделете време и подредете приоритетите си, фокусирайте се върху това, което ви харесва и искате да постигнете. Доверете се на природния си инстинкт, а звездите ще ви подкрепят в избора на посока след новолунието. Това новолуние ще бъде силно и успешно да поставите ново начало в областта, която искате. Ако положението ви го позволява за някои започва силен романтичен период, който може да прерасне в любовна история.

БЛИЗНАЦИ

За вас, въздушни представители, когато звездите преминат в знака Дева започва един период, който изисква да сте готови на известни компромиси, а това може да ви причини дискомфорт. Вие и Дева имате еднакъв планетен управител, Меркурий - планета на ума и интелекта. Разликата е в стихията. Близнакът е въздушен, той е носител на нови идеи, бързо започва нещата, докато Девата е земен знак, анализиращ и преценяващ. Използвайте предимствата на двата знака, през тази седмица направете пренастройката вътре във вас самите, в начина на мислене и поведение като се доверите на вашата вътрешна подреденост. През времето, в което знакът Дева ще бъде в управление, а това е до 23-ти септември в живота ви се очертават сериозни промени, свързани с вашето семейство, дом, родител и отговорности в тази посока. За други представители това е период, в който ще търсите комфорта и опората на дома и семейството. Ако сте отворени към промените, то обновлението, което настъпва в тази област от живота ви ще внесе положителна пренастройка. Нови хора и обстоятелства ще бъдат генератори на промяната.

още от Хороскоп