Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 26 ноември до 3 декември

13987

Снимка: Shutterstock

Седмица, в която ще усетим силното влияние на знака Стрелец. Три планети са в този огнен и динамичен знак - Слънцето, Юпитер и Меркурий.

Какво ще бъде проявлението на тази комбинация в нашия живот?

Прилив на положителна енергия, усещане за увереност в собствения потенциал, ентусиазъм, поставяне на по-високи цели, планове за далечни пътешествия, себеусъвършенстване, нов мироглед, желание и стремеж да прескочиш познатите граници, нови проекти и идеи.

Но нека да не забравяме, Меркурий все още е ретрограден, необходимо е да се ревизират мислите, да се прегледат отново идеите и плановете и чак, когато премине в директно движение (от 10-ти декември) периодът ще бъде подходящ за започване и стартиране на новото.

Многото огнена енергия ще бъде трудна за овладяване и макар този знак да е смел, ще бъде необходимо да овладявате импулса си за действие. За да няма неприятни изненади бъдете търпеливи. Предпазвайте се от прекалено идеализиране на ситуацията, съществува опасност от неправилна и замъглена преценка. Бъдете умерени, тайната към успеха е в баланса.

ОВЕН

Обхваналият ви ентусиазъм ви кара да действате. При вас се наблюдава смяната на една цяла визия или програма, свързана с цели и дългосрочни проекти. Период на обновление, промяна на целите и поведението ви, за да ги осъществите. Ще се нуждаете от силната си интуиция и смелост, за да обърнете посоката. Все още не бързайте, подходящо време за действие е след 10-ти декември. Засега въведете баланс между работата ви и семейните ви задължения, за да избегнете домашните раздори. Намерете време за любими хора или занимания. Обърнете внимание на събитията около вас, те ще определят посоката ви в бъдеще.

ТЕЛЕЦ

Тази седмица ще бъде по-спокойна за вас и ще можете да възстановите изгубено равновесие. Ще ви се наложи да бъдете внимателни при водене на преговори, преглеждане на документи, възможно е да получите информация, която досега е била тайна за вас. Старайте се да не губите подкрепата на вашето семейство или на влиятелна личност. Избягвайте конфликтите с приятели, за да не ги изгубите. Водеща тема за дълъг период от време ще бъде материалното ви състояние. Нови идеи, възможности или дейност ще доведат до увеличаване на финансовите ви потоци в бъдеще. Оценете случващото се, преговаряйте за интересите си, укрепвайте отношенията си - това ще е своеобразна гаранция за вашия успех. И още нещо - бъдете отворени да получавате, най-вече заради положените много усилия и труд, и през идващата година ще разчитате на по-добри възможности.

БЛИЗНАЦИ

След предишната напрегната седмица през тази ще можете да се отпуснете и да се зарадвате на безкрайните възможности пред вас. Това могат да бъдат нови знания, обучения, нови запознанства, нови партньорства или обновление на съществуващи, нови цели свързани с вашето семейно положение или място за живеене. Преди да изберете посоката през тази седмица ще се наложи да ревизирате договорни отношения или да проведете още разговори. Имате дар слово, но слушайте повече събеседниците си, това ще ви улесни в избора на посока.

още от Хороскоп
26
Петък
Април