Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 28-ми януари до 3-ти февруари

Снимка: Shutterstock

След динамичната седмицаq изпълнена с непредвидими ситуации - от обрати и резки промени до стабилизиране на постигнатото - следва седмица, която е подходяща за довършване и приключване на започнатото не само от началото на годината, но и за по-стари периоди.

Предстои Новолуние във Водолей на 4-ти февруари. Новолунието във Водолей, който е знак на Бъдещето и Новото ще активира процесите, свързани с целите и посоката на развитие. През тази седмица водещ фактор е получаване на яснота за ефективността на изминаващия период, това е период на равносметка за положените усилия и отговорности. По това как ще протече седмицата и най-вече как ще завърши ще разберете правилна ли е посоката ви на движение.

През тази седмица са активни темите, свързани с финансите, управлението на капитали, уреждане на данъци и наследства, партньорски взаимоотношения, юридически дела, образование, отговорностите и задълженията, целите и постиженията, работата и взаимоотношения с авторитети: шефове и управляващите, организациите и сдруженията, мечтите и идеалите.

Слънцето от 20-ти януари е в знака Водолей, който поставя теми за бъдещето, демокрацията, свободата, носител е на промяната и прогреса. Възможно е старото, неудовлетворително положение да се нуждае от промяна и обновление. Неудовлетворението от поставяне на граници и ограниченията, статуквото и задълженията, формализма и предразсъдъците ще се увеличава, а заедно с него и желанието за нещо ново и различно, което е по-добро и прогресивно.

Нараства социалната активност, увеличава се информационният поток, общите интереси ще доведат до обединяване и създаване на нови групи, обединяване на усилия и насоченост към определена кауза. Промяна в средата от приятелските кръгове до работните места.

ОВЕН

За тези от вас, които са определили посоката си на движение през годината това е седмица на стабилизиране на започнатото. За други, които все още търсят, нека да изчакат следващата седмица, когато Новолунието във Водолей ще им предостави нови вълнуващи възможности. Текущата седмица е подходяща за занимания, свързани с финансови въпроси, данъчни и наследствени дела. Периодът е благоприятен за уреждане на кредити и заеми или юридически дела. Върви ви, вие сте от късметлиите на зодиака, занимават ви въпроси, свързани с чужбина, пътешествия или уреждане на догори с чуждестранни инвеститори. Социалната ви активност нараства, а това ще промени средата около вас, приятелския кръг и обкръжението. Периодът е подходящ да утвърдите позицията си в колектив, а активността ви или новаторски подход, гениална идея може да ви отведат до лидерското място.

ТЕЛЕЦ

 Преминаването на Слънцето в знака Водолей ще внесе промяна в темперамента ви. Работното ви място или позицията, която заемате може да не ви удовлетворява от дълго време, но сега влизате в период, в които неудовлетворението ви ще нараства, а желанието за промяна и вътрешното напрежение ще се проявят и навън. Това може да доведе до конфликти между вас и вашите партньори, лични или делови. Уреждане на финансови въпроси или наследствени дела, могат да увеличат напрежението ви. Но от друга страна вашето финансово положение се подобрява, получавате подкрепа от влиятелна личност или поради положени усилия в изминал период.  Положителната новина е,  ако искате промяна на попрището си, през седмицата може да получите нови предложения.

БЛИЗНАЦИ

Седмицата ще бъде с основна насока бъдещето ви развитие. На преден план излизат подреждане на приоритетите, довършване на поети ангажименти в работната ви среда или партньорски отношения. Получаване на нова информация или внезапни предложения могат да ви накарат да промените вашите избори по отношение на бъдещата ви линия на развитие. Седмицата е подходяща да сложите край на формално съществуващи взаимоотношения в личен или бизнес план, а ако желаете да ги запазите, ще бъде необходимо да промените формата. Положителният период, който е започнал в живота ви ще внесе промяна от нови запознанства, нова любов до утвърждаване и завоюване на лидерска позиция в социална група или колектив. Пред някои от вас съществуват добри възможности, свързани с чужбина - от пътешествия до работни ангажименти. Нова информация или знание ще доведат до освобождаване от задръжки и отговорности, които досега са ви ограничавали.

още от Хороскоп
28
Петък
Февруари